Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Dacia continua degringolada

FC Brasov: Colceag - Pasca, Isaila, Satmar - Maghici, Cristescu, Arm. Karamian (min. 87: Gosman), Dumitru - Vasiliu (min. 63: Sandor), C. Prodan (min. 83: Peres), Dedu
Antrenor: Cornel Talnar
Dacia: Olteanu - Baldovin, L. Ivan, Pelin, Ciocea - Iliuta, Ochia, Olenic (min. 73: Plesa), Sandru - Vasilache (min. 79: Bogos), Ghioca (min. 32: Ungureanu)
Antrenor: Gigi Ion
Arbitri: Daniel Corcescu (Constanta) - Vlad Birladeanu (Bucuresti) si Ionut Borcan (Ploiesti)
Observator FRF: Dan Ionescu (Bucuresti)

Miercuri, oficialii ex-divizionarei A, FC Brasov, au obtinut maximum din obiectivul pe care si l-au propus. Echipa lui Cornel Talnar s-a impus cu 2-0 in fata Daciei Unirea si, profitind de infringerea Forexului la Cetatea Suceava, victorie pe undeva obtinuta de moldoveni si datorita stimulentelor financiare de aproximativ 15.000 de euro oferite de "stegari", a reusit sa urce pe locul al doilea.
Echipa de sub Timpa a prins o zi de exceptie si s-ar fi putut impune la un scor mult mai mare, raportat la numarul ocaziilor, in fata adversarei sale care practic nu a contat in atac. In acest meci Dacia nu a trimis nici o minge periculoasa pe spatiul portii.
Apararea braileana a fost facuta "sah mat" inca din minutul 6, cind Karamian a sutat din 6 metri la coltul lung, dupa o centrare a lui Maghici.
Pina la pauza autorul golului ar fi putut sa realizeze hat trick-ul daca in minutul 36 mingea sutata de el de la 16 m nu ar fi trecut putin peste poarta transversala, iar doua minute mai tirziu daca unul dintre fundasii braileni nu ar fi scos mingea de pe linia portii.

Portarul Olteanu a avut interventii salvatoare si a limitat scorul

In partea a doua a meciului armeanul Karamian, cel mai bun jucator de pe teren, a fost din nou la un pas de gol in minutul 69 insa cea mai mare ocazie a acestei reprize a fost irosita de Ciprian Prodan care, in minutul 72, desi a fost intr-o pozitie extrem de favorabila, avindu-l in fata doar pe portarul Olteanu, a sutat pe linga poarta.
In cele din urma FC Brasov a reusit sa marcheze, prin Dedu, care nu i-a lasat nici o sansa lui Olteanu, dupa o centrare a lui Dumitru.
Gazdele puteau sa-si mareasca avantajul intre minutele 84 si 86, dar Peres a ratat ambele oportunitati, un merit in limitarea scorului avindu-l si portarul brailean mult mai sigur pe el in aceasta parte a meciului.
La conferinta de presa antrenorul Daciei Unirea a considerat ca arbitrajul desi nu a influentat rezultatul final a permis gazdelor posibilitatea de a juca mai dur, la intimidare.
Cosmin Bodea, reprezentantul FC-ului, a tinut sa precizeze: "Ne-a fost teama de acest meci pentru ca atunci cind te astepti cel mai putin atunci poti gafa. Ma bucur ca am reusit sa trecem pe locul al doilea si sper sa ne putem mentine aceasta pozitie care ne permite accederea la barajul de promovare".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii