Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La concursul de la DAGL cistiga cine trebuie

Primarul municipiului, Constantin Cibu, neaga orice interventie politica prin care sa fi fost boicotat democratul Adrian Dediu, in incercarea acestuia de a deveni director plin la Directia de Administrare si Gospodarire Locala, dupa ce mai mult de doi ani de zile a fost director interimar. Cibu a declarat ca acuzatiile democratilor nu au nici o baza reala si ca, de fapt, n-a fost vorba decit despre un concurs ca oricare altul, in care unii se descurca mai bine, si altii, mai rau: "E examen, domnilor! Nu au vrut concurs? Au tipat ca din gura de sarpe ca vor concurs! Asta e concursul: cistiga cine trebuie!".
Chestionat asupra faptului ca, atunci cind este vorba despre DAGL se da concurs, dar cind e vorba despre angajati liberali la CET, nu este nevoie de concurs, primarul a replicat: "Cum adica liberalii nu dau concurs? Pai da, participa acum la concurs la DAGL si un liberal! Ei, cine, nu stiu cine este exact, stiu doar ca este un liberal. Dar cind a fost numit Dediu atunci, pe ce principiu a fost numit? Am gresit atunci, vreti sa mergem mai departe cu greseala?".
Intrebat fiind daca acel liberal care va participa la concurs si care, probabil, il va si cistiga este consilierul sau, Florin Ionascu, edilul-sef a negat: "Sa stii ca Ionascu ar fi bun acolo, ca e mai agitat, dar nu poate el sa se ocupe de asta".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii