Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Braila se incearca infiintarea unei filiale a Clubului Roman de Judo pentru veterani

Unul dintre fostii practicanti de judo din Braila, Luci Petru Hodis, lanseaza o interesanta propunere celor care au practicat si ei acest sport, incercind sa infiinteze o filiala a Clubului Roman de Judo pentru veterani, care activeaza sub egida federatiei romane de specialitate.
"Aceasta actiune este dedicata celor care au practicat judo in tinerete si in Braila a fost, inainte de 1987, un nucleu de sportivi bine reprezentat. Ceea ce vrem noi sa facem la Braila este sa stimulam si sa incurajam participarea la antrenamente de pregatire fizica si specifica de judo precum si a participa la competitii de veterani. Ne referim bineinteles la sportivi cu virste de peste 30 de ani. Astfel de cluburi exista la Arad, Timisoara, Cluj iar sportivii de acolo au reusit clasari pe podium la competitii internationale", a declarat Luci Petru Hodis.
Deoarece un astfel de club nu este sustinut financiar de nimeni ci se autofinanteaza, sursa citata propune pentru inceput o intilnire cu acei sportivi care ar dori sa participe la aceasta initiativa pentru ca apoi sa se poata organiza si gasi solutii.
"Eu propun pentru inceput o intilnire vineri, 19 mai, la restaurantul "Iris" (fost "Zorile") pe bulevardul Dorobantilor. Vom vedea cine va da curs invitatiei si vom incerca sa ne punem de comun acord in privinta pasilor ce sint de urmat in vederea crearii filialei de judo la Braila", a mai adaugat Luci Petru Hodis.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii