Mergi la conţinutul principal

La Brăila rămân 15 cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19. S-a mai întocmit un dosar penal

* în week-end, poliţiştii au aplicat 587 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000.000 lei și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor

 

Veşti bune: nu s-au înregistrat creşteri la cazurile de COVID. Sunt tot 15 cazuri confirmate.

La data de 13 aprilie, informează Prefectura Brăila, la nivelul județului nostru sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 1.285 de persoane, aflate în izolare voluntară la domiciliu și 452 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Până la acest moment,  3.787 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 278 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP Brăila, în prezent, sunt 15 cazuri  confirmate pozitiv de COVID-19, din care 6 cazuri au fost declarate vindecate .

În ceea ce privește sancțiunile aplicate, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila informează că, în  perioada 10 – 12 aprilie, au fost executate peste 290 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.  Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 2.143 de persoane, în 1.096 de locații, și au fost supuse controalelor 220 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 587 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000.000 de lei și a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 580 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militara nr. 3/2020.

De la debutul epidemiei, polițiștii au aplicat 4.119 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000.000 lei, și au întocmit 5 dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro