Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La 66 de ani, judecat pentru ca a furat masina ginerelui si a condus-o fara permis corespunzator

Un batrin din comuna Salcia Tudor a ajuns sa se ia la harta si sa se judece cu rudele, dupa ce a condus masina ginerelui fara acceptul acestuia. In plus, Dumitru S., de 66 de ani, a incalcat legea pentru ca nu avea permis de conducere corespunzator. Pensionarul a fost trimis in judecata, recent, din dispozitia Parchetului de pe linga Tribunal. El are antecedente penale, fiind si recidivist.
Pe 28 mai 2005, precizeaza procurorul brailean Ciprian Butnaru, Vasilica M. s-a deplasat in comuna Salcia Tudor, la socri, impreuna cu concubina Mariana S. si cu fiul sau, Adrian. Cei trei au ajuns in comuna cu Dacia BR-01-NNF, intentionind sa-si ajute rudele la muncile agricole. A doua zi, dis-de-dimineata, musafirii au purces la cimp, lasind masina parcata in curtea lui Dumitru S., tatal Marianei. In jurul orei 17.30, fara permisiunea lui Vasilica M., batrinul a urcat la volan, conducind autoturismul prin comuna, precum si pe DC 195, pina cind acesta s-a defectat si s-a oprit. Pensionarul a remediat defectiunea cu ajutorul unui cunoscut din localitate, dupa care s-a intors acasa.
La intoarcerea de la cimp, proprietarul a gasit masina parcata in ulita si s-a facut foc si para. Scandalul a luat proportii, cind, in ajutorul lui Dumitru, a sosit fiul acestuia, Gabriel S. Anchetatorii spun ca, desi rude apropiate, cei de mai sus si-au administrat pumni cu nemiluita. Pe de o parte, Vasilica si Mariana au fost loviti de Gabriel, iar Gabriel a incasat-o de la Adrian M. "Combatantii" au suferit leziuni ce au necesitat pina la 15 zile de ingrijiri medicale. Cu toate acestea, ei au preferat sa nu faca plingere penala pentru lovire.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii