Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La 16 ani, condamnat pentru viol asupra unui baiat de 8 anisori

Originar din comuna Zavoaia si stabilit fara forme legale in satul Scarlatesti, comuna Ciresu, Daniel Nicusor P., in virsta de 16 ani, a fost condamnat, zilele acestea, pentru savirsirea infractiunii de viol asupra unui minor si coruptie sexuala. Daca sentinta ramine definitiva, agresorul sexual va fi internat in Centrul de Reeducare Tichilesti pina la virsta majoratului, fiind, totodata, obligat la plata unor despagubiri si daune morale. Daniel Nicusor P. a fost cercetat in stare de libertate si expertizat din punct de vedere psihiatric, de catre Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila (SJML). Medicii l-au gasit cu discernamintul pastrat, insa cu "tulburari de comportament de tip disocial", necesitind "supraveghere si educatie din partea familiei".
Pedofilul locuieste pe aceeasi ulita cu minorul Alexandru Ionut C., in virsta de 8 ani, si cu fratele acestuia minor, Alexandru Andrei C. Potrivit procurorului Ciprian Butnaru, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, in ziua de 25 martie 2006, Alexandru Ionut C. se intorcea de la scoala, cind a fost acostat de catre invinuitul Daniel - Nicusor P., chiar in zona bufetului satesc. Vazind ca ulita era goala, agresorul s-a decis sa faca sex oral cu baietelul. El l-a prins pe micut de mina, i-a pus mina la gura ca sa nu strige dupa ajutor, apoi l-a tras cu forta in spatele bufetului, intrind cu el in wc-ul mizerabil din curte. Acolo, pedofilul i-a pus lui Ionut cutitul la git, apoi a facut sex oral cu acesta, aproximativ zece minute. Dupa ce-a fost satisfacut, infractorul l-a lasat pe copil sa plece, nu inainte de a-l ameninta cu moartea, in caz va spune cuiva ce i s-a intimplat.
O saptamina mai tirziu, pe la prinz, Alexandru Ionut C. se juca cu fratele sau Alexandru Andrei C., pe ulita unde locuiesc, cind a fost din nou acostat de catre pedofilul de 16 ani. Stiind ce-l asteapta, Ionut a inceput sa plinga. Cu toate acestea, agresorul sexual l-a luat pe sus si l-a aruncat peste gardul unei locuinte din zona si, dupa ce-a intrat si el in curte, i-a pus mina la gura si l-a dus cu forta intr-o magazie parasita, ca sa-l violeze din nou. Celalalt minor, Andrei, nestiind ce se intimpla, i-a urmat. Anchetatorii povestesc ca, dupa ce-a intrat in magazie, violatorul a inchis usa bine si s-a asezat in dreptul ei, nu cumva sa scape cineva. Imediat dupa aceasta, Daniel Nicusor P. l-a amenintat cu bataia pe Alexandru Ionut C., l-a fortat sa se aseze in genunchi si l-a obligat sa intretina raport sexual oral, timp de aproximativ cinci minute. Culmea, nemernicia s-a petrecut sub ochii celuilalt copil, Alexandru Andrei C. In final, pedofilul i-a laasat pe cei doi sa plece, amenintindu-i, totodata, cu bataia. La data savirsirii faptelor, agresorul sexual nu implinise inca virsta de 16 ani.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii