Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

L-a tilharit in timp ce vorbea la telefon

Magistratii procurori au dispus, zilele acestea, trimiterea in judecata a invinuitului Marian Carabet, in virsta de 19 ani, autorul unui jaf comis prin violenta in luna decembrie a anului trecut, chiar in fata bisericii "Sf. Ioan" de pe Calea Galati.
Potrivit acuzarii, in seara zilei de 26 decembrie 2006, ora 22.00, braileanul Valeriu Iulian P., de 21 de ani, se deplasa pe Calea Galati catre Plantelor, vorbind la un telefon mobil "Nokia" performant. Tinarul avea snurul telefonului infasurat pe brat; cu toate acestea, tot a fost tilharit. Din spate, venea Marian Carabet. Infractorul a apucat telefonul si a tras de el cu putere, reusind sa-l smulga din mina proprietarului. In zadar l-a urmarit Valeriu pe agresor pina in Piata Saraca, pe strazile Mihai Bravu si Apollo, ca n-a reusit sa-l ajunga din urma.
La citeva zile dupa incident, Carabet a vindut telefonul mobil sustras unui prieten, iar acesta l-a valorificat, la rindu-i. Dupa declansarea anchetei, bunul sustras - in valoare de 525 RON -, a fost recuperat si inapoiat proprietarului pagubit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii