Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

L-a plesnit cu o sticla peste gura

Domiciliat in comuna Gropeni, Marian Lungu, in virsta de 24 de ani, a fost pus sub acuzatie si trimis in judecata, pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente (art. 180 Cod Penal). Inculpatul l-a lovit pe un tinar la discoteca, fara nici un motiv, fracturindu-i trei dinti din fata. Victima a avut nevoie de 15 zile de ingrijiri medicale si de o lucrare dentara elaborata, care sa-i aranjeze dintii si gingiile facute varza de catre agresor. Culmea, tinarul a fost lovit fara motiv, dupa ce fusese confundat din pricina betiei.
Agresiunea s-a petrecut in noaptea de 18/19 noiembrie 2006, la discoteca apartinind SC "Dogbald" SRL, din comuna Chiscani. Originar din comuna Gropeni, Marian Lungu - individ care le-a spus anchetatorilor ca nu stie sa scrie si sa citeasca, desi a absolvit patru clase primare -, s-a dus la discoteca din Chiscani si a dat pe git 2 - 2,5 litri de bere, pina ce s-a imbatat (potrivit propriilor declaratii). Beat fiind, el s-a luat la harta cu doi tineri din localitate, incasind citiva pumni. In jurul orei 1.45, precizeaza anchetatorii, inculpatul s-a inarmat cu o sticla goala de 0,5 litri si a iesit in fata discotecii, ca sa se razbune. A pus ochii pe doi insi si, confundindu-i cu ceilalti doi, care-l "altoisera", s-a hotarit sa-i pedepseasca. Cit ai clipi din ochi, Lungu l-a lovit cu sticla peste gura pe Fanel D. Luat prin surprindere, tinarul nici n-a avut timp sa se fereasca. El a fost diagnosticat cu mai multe leziuni, printre care "fracturi coronare partiale circa 1/2 din coroana dintilor 11, 12 si 22, cu deschiderea camerei pulpare". Intrucit prejudiciul estetic provocat lui Fanel D. a fost temporar, putind fi remediat prin protezare, Marian Lungu a fost cercetat doar pentru lovire, nu si pentru vatamare corporala grava (slutire). Cazul se afla in prezent la Judecatoria Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii