Mergi la conţinutul principal

Karateka de la Arashi-Do şi-au îndeplinit obiectivele la zona Moldova

• clubul brăilean pregătit de sensei Daniel Mihai a participat cu cinci sportivi  • toţi s-au calificat, în mai multe probe, la cadeţi şi juniori, pentru finalele de karate Shotokan - Fudokan, din septembrie, de la Brăila

 

La Campionatul Naţional de karate tradiţional - zona Moldova, competiţie care a avut loc la Piatra Neamţ, între 22 şi 24 martie, şi la care au participat sportivi de la 16 cluburi, cei cinci reprezentanţi ai clubului brăilean Arashi-Do pregătiţi de sensei Daniel Mihai au avut evoluţii foarte bune şi toţi s-au calificat, în mai multe probe, la etapa finală de karate Shotokan - Fudokan care va avea loc, în septembrie, la Brăila.

La zona organizată de clubul Ceahlăul Piatra Neamţ în colaborare cu Federaţia Română de Karate Tradiţional, clubul brăilean, reprezentat de Ioana Radu şi Nicoleta Tureac din Chiscani, Florentina Ion din Tichileşti, Gabriel Giurgiu şi Alexandru Stoian din Brăila, a obţinut opt locuri întâi, şase locuri doi şi trei locuri trei.

La cadeţi, Alexandru Stoian şi-a trecut în cont patru locuri întâi, la kata individual, kumite individual, fuku go masculin şi enbu mixt. Ioana Radu a obţinut un loc întâi la enbu mixt şi două locuri doi la kumite individual şi fuku go feminin. Tot la această categorie de vârstă, Nicoleta Tureac şi-a trecut în cont un loc doi şi un loc trei, iar Ioana Radu şi Alexandru Stoian au bifat un loc întâi la enbu mixt.

Rezultatele de la juniori au fost la fel de bune. Florentina Ion a participat la patru probe, enbu mixt, fuku go feminin, kata individual şi kumite individual, la care a obţinut două locuri întâi, un loc doi şi un loc trei. La kata echipe fete, prima poziţie a fost adjudecată de clubul Arashi-Do, prin Florentina Ion, Ioana Radu, Nicoleta Tureac.

Tot la juniori, Cosmin Giurgiu a luat startul în cinci probe şi rezultatele au fost foarte bune, două locuri întâi, la enbu masculin şi enbu mixt, două locuri doi, la kata individual şi kumite individual şi un loc trei la fuku go masculin.

Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu au încheiat proba de enbu mixt pe primul loc, aceeaşi performanţă fiind realizată de Cosmin Giurgiu şi Alexandru Stoian, la enbu masculin.

Evoluţiile celor cinci sportivi de la Arashi-Do au fost foarte bune pentru această perioadă de pregătire, locurile corespund cu prestaţiile lor. Avem destul timp de pregătire până în septembrie când va avea loc faza finală la Brăila, unde vizăm medalii în toate probele la care ne-am calificat”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro