Jurnaliştii de la “Obiectiv” au ocupat locurile I şi III la Cupa Presei | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal
Concurs de tir organizat de Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos”

Jurnaliştii de la “Obiectiv” au ocupat locurile I şi III la Cupa Presei

• Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos” a organizat, ieri, în Poligonul de trageri cu armament de infanterie Cazasu, Cupa Presei la Tir, la care au participat şi jurnalişti de la “Obiectiv - Vocea Brăilei” • Marian Gheorghe a ocupat locul I, cu 129 de puncte, la pistol şi pistol mitralieră, iar locul II a fost adjudecat de Cristian Silviu Boală, de la ProBraila • locul III a fost ocupat de Andreea Iconaru, de la “Obiectiv”

 

Jurnaliştii de la “Obiectiv - Vocea Brăilei”, au urcat din nou pe podium la concursul de tir organizat de Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos” Brăila. Cupa Presei la Tir a marcat, anul acesta, împlinirea a 158 de ani de la înfiinţarea armei Geniu şi 15 ani de la înfiinţarea Brigăzii 10 Geniu “Dunărea de Jos”.

Evenimentul s-a desfăşurat miercuri, 24 mai 2017, la Poligonul de trageri cu armament de infanterie Cazasu, cu participarea comandantului Brigăzii 10 Geniu, general de brigadă Gheorghe Soare, a col. Sorin Călin, şef de Stat Major, şi a cpt. Cristian Croitoru, cpt. Aurelian Stegaru şi cpt. Adrian Nechifor.

Ţintele au dat serioase bătăi de cap jurnaliştilor, mai ales celor nefamiliarizaţi cu reculul armamentului de infanterie. Structurat pe două probe distincte - tragerea la ţinta-piept cu pistol calibru 7,65 mm (de la distanţa de 25 metri) şi tragerea la ţinta-piept cu pistol mitralieră “Kalashnikov” cal. 7,62 mm cu pat rabatabil (de la o distanţă de 100 de metri, în locaş de tragere) - concursul de tir cu muniţie de război s-a desfăşurat sub atenta supraveghere a militarilor profesionişti. Câştigător a fost desemnat jurnalistul Marian Gheorghe, redactor de investigaţii la “Obiectiv - Vocea Brăilei”. Beneficiind şi de experienţa acumulată în perioada stagiului militar, Marian a acumulat 129 de puncte la ambele probe, reuşind să introducă nu mai puţin de trei cartuşe în mijlocul ţintei (cifra 10) deşi aceasta se afla la 100 de metri distanţă. Marian Gheorghe a fost secondat de Cristian Silviu Boală, de la “ProBraila”, cu 118 puncte, şi de Andreea Iconaru, de la cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, cu 91 de puncte, care a ocupat locul III.

Cupele şi diplomele de participare au fost înmânate de col. Sorin Călin, şef de Stat Major la Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos” Brăila. 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro