Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Junkers Galati - Petrolul Ianca 1-0 (1-0)

Cu toate ca si-a dorit un rezultat bun, Petrolul nu a reusit nici macar o remiza in derby-ul ultimei etape a turului, la Junkers Galati.
Practic soarta partidei s-a pecetluit in minutul 5, moment in care Smeu a deviat balonul in propria poarta. Din acel minut, galatenii s-au masat in propria jumatate de teren pentru a apara fragilul avantaj. In aceste conditii Petrolul a fost echipa invitata sa atace, insa ocaziile jucatorilor din Ianca la poarta gazdelor au fost destul de rare. Rosu i-a incercat prima data vigilenta portarului Dumitrescu in minutul 15, insa Balta a fost cel care i-a dat cele mai mari emotii portarului galatean, obligindu-l sa faca eforturi serioase pentru a scoate balonul de sub bara transversala. Portarul gazdelor a fost batut in minutul 35, insa mingea sutata din marginea careului de Costel Rosu a lovit bara transversala.
Daca ar fi tratat cu mai mare atentie faza din penultimul minut de joc al primei reprize, Petrolul ar fi putut restabili egalitatea. Bosoi a centrat in careu, Berceanu a intors cu calciiul mingea spre Zainea, si fundasul reprofilat in atacant a incercat sa-l surprinda printr-o deviere tot cu calciiul pe Dumitrescu, insa portarul galatean a intuit traiectoria balonului si a inlaturat pericolul.

Berceanu si Emil Cristian au avut pe rind sansa de a restabili egalitatea

In partea a doua a intilnirii, meciul a fost mai animat, dar la cirma jocului au ramas tot petrolistii. Repriza a doua a inceput cu cite o ocazie de fiecare parte. Berceanu (min. 46) a sutat in portarul galatean, iar doua minute mai tirziu a fost rindul lui Cristea sa faca eforturi pentru a devia in corner sutul lui Muha.
In minutul 58, Rosu a fost faultat dur si a fost nevoit sa paraseasca terenul, insa arbitrul nu a luat nici o masura impotriva jucatorului care l-a accidentat pe mijlocasul petrolist.
Oaspetii au continuat sa domine teritorial, dar pina la finalul partidei nu si-au mai creat decit o singura ocazie de a marca, in minutul 75, cind Emil Cristian a reluat cu capul spre poarta, dar si de aceasta data Dumitrescu a fost la post. Contrar cursului jocului putea fi 2-0, in minutul 80, numai ca si portarul oaspetilor, Cristea, a avut o interventie salvatoare la sutul lui Metehanu.
In ultimele zece minute, gazdele au facut totul pentru a pastra rezultatul si au reusit sa obtina o victorie care sa le permita sa-si pastreze pozitia secunda in clasament in timp ce Petrolul, formatia care a detinut acest loc inaintea partidei directe, a coborit pe locul al cincilea.
"Singurul lucru de care ne putem plinge a fost lipsa sansei. Am dominat, ne-am creat ocazii, dar nu am reusit sa le fructificam. Acum vom continua pregatirile pina pe data de 15 decembrie dupa care jucatorii vor intra in vacanta pina la mijlocul lunii ianuarie", a declarat la finalul meciului Iancu Teodorescu, presedintele Petrolului.
Petrolul: Cristea - Tudor, Em. Cristian, Smeu, Bulancea - Rosu (min. 58: Grosu), Balta, Bosoi, Bandarica - Berceanu, Zainea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii