Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juniorii Daciei Unirea au remizat la Galati cu omologii de la Liceul cu Program Sportiv

La juniori A, derby-ul penultimei etape a Campionatului republican de juniori s-a disputat la Galati intre echipa LPS-ului, formatie aflata pe locul al doilea in serie si cea a Daciei Unirea, ocupanta locului secund. Elevii lui Vasile Darie au controlat jocul in prima repriza si au plecat la cabine cu un avantaj de un gol, gratie reusitei lui Munteanu din minutul 33. Meciul a fost echilibrat in partea secunda insa inainte de final, la o nesincronizare a fundasilor centrali braileni si o eroare a portarului Mitrea gazdele au reusit sa restabileasca egalitatea.
"Regret ca nu am putut sa cistigam la Galati pentru a ne consolida locul al doilea in serie. Mai avem insa un meci, duminica, pe teren propriu cu lanterna seriei, Callatis Mangalia, pe care trebuie sa-l cistigam la scor pentru a putea ramine pe aceasta pozitie, iar de la primavara sa ne luptam in continuare la calificarea pentru turneul final", declara la finalul partidei antrenorul Vasile Darie.
Dacia Unirea a evoluat in urmatoarea formula:
Mitrea - Tabarac, Licitonschi, Nicolae, Zagan - Hristian, Pascu, Munteanu, Mindroasa - Iacob, Baciu. In repriza a doua, la braileni au mai intrat Negoita, Gomolea, M. Coman, E. Coman.
Meciul dintre juniorii B a fost unul de infarct, in care fundasul central al brailenilor, Moroianu, care a fost si capitanul echipei, a fost "si inger si demon". Fotbalistul Daciei a reusit sa marcheze ambele goluri ale formatiei sale, dar tot el a gresit de fiecare data la golurile marcate de gazde. Mai mult, in prelungirile partidei, el a faultat la marginea careului insa arbitrul Daniel Vasile din Calarasi a aratat punctul cu var. Din fericire galatenii au ratat si partida s-a incheiat la egalitate, 2-2.
"Este un rezultat nesperat. A fost un meci foarte bun facut de ambele formatii si oricare dintre ele ar fi putut cistiga, dar pina la urma remiza mi se pare cea mai echitabila", a declarat la finalul meciului, Tudorel Cotiga.
Dacia a aliniat urmatorul unsprezece: Tudor - Barda, Naghi, Moroianu, Dragoi - V. Ion, Sisu, Ghighimoc, Craciun - Tincu, Beliciu. Au mai jucat Constantinescu, Huba, Ciocianu, Mitrea, Olmazu si Damian.

In acest week end, echipele de copii ale Daciei vor da piept cu cele ale Rapidului, Farului si Dinamo

Incepind de astazi, 2 decembrie, si pina duminica la Galati se desfasoara etapa de zona a "Cupei Sperantelor" - Memorial "Gheorghe Ola", competitie rezervata copiilor nascuti in anii 1994 si 1995. La acest turneu participa si cele doua echipe de copii ale Daciei Unirea care s-au calificat in urma unor confruntari pe plan local la care au participat echipele similare de la Petrolul, Scoala de fotbal Viitorul si Avintul Ciresu.
Printre adversarele echipelor Daciei Unirea, pregatite de Nicu Pascu, grupa 1994 si respectiv Marin Oprea, grupa 1995, la Galati, se vor numara pe linga echipele clubului organizator, Steaua Dunarii Galati, si formatii ale unor cluburi foarte puternice din tara precum Fotbal Tim Bucuresti (Dinamo Bucuresti), Farul si Rapid.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii