Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juniorii Daciei au inceput turul cu victorii concludente

In ultima etapa a turului Campionatului republican de juniori, echipele Daciei Unirea au cistigat la scor partidele disputate in compania formatiilor similare ale ultimei clasate, Callatis Mangalia.
Juniorii A au demarat mai greu ostilitatile din teren, au ratat citeva ocazii prin Mindroasa si Munteanu, dar pina la urma au reusit sa inscrie un gol prin Munteanu. Dupa pauza, elevii lui Vasile Darie au facut legea in teren si au mai inscris de trei ori. Munteanu a dus scorul la 3-0 prin doua reusite succesive, iar Zagan a marcat pentru 4-0. Cu citeva minute inainte de final, oaspetii au reusit sa marcheze golul de onoare.
"Am obtinut un succes care ne consolideaza locul al doilea in grupa noastra. Am dominat clar, ne-am creat ocazii, dar abia in repriza a doua am reusit sa ne desprindem decisiv. Sper ca la primavara sa reusim sa ne calificam pentru turneul final", a declarat la finalul intilnirii antrenorul Vasile Darie.
Dacia Unirea a evoluat in urmatoarea alcatuire: Mitrea - Tabarac, Licitonschi, Nicolae, Zagan - Hristian, Pascu, Baciu, Mindroasa - Iacob, Munteanu. In repriza a doua au mai jucat Radoi, Gomolea, M. Coman, E. Coman, Negoita. Partida dintre juniorii B a fost din start la discretia brailenilor, care au si reusit sa inscrie de trei ori prin Stan 2 si Alexandru. In repriza a doua, antrenorul Tudorel Cotiga a facut citeva inlocuiri inspirate, astfel ca la putin timp dupa ce a fost introdus in teren, Constantinescu a reusit sa urce scorul la 4-0 in favoarea gazdelor. Apoi, jucatorii Daciei au fost preocupati mai mult de spectacol si mai putin de majorarea scorului. In aceasta parte a meciului, pe lista celor care au irosit ocazii uriase de gol si-au trecut numele Viorel Ion si Constantinescu.
"Sint bucuros de evolutia tuturor jucatorilor, nu si de rezultatul final, care ar fi trebuit sa fie cel putin dublu decit cel inscris pe tabela la finalul partidei. Trebuie sa muncim mai mult in perioada de iarna pentru a putea in primavara sa urcam unu-doua locuri in clasament", declara la finalul partidei antrenorul Tudorel Cotiga.
Dacia Unirea a folosit urmatorul unsprezece: Tudor - Damian, Naghi, Moroianu, Barda - V. Ion, Sisu, Dragoi, Alexandru - Stan, Ghighimoc.
Au mai jucat: Serbu, Huba, Constantinescu, Ciocianu, Petcu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii