Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii stelisti au oferit cadouri de Craciun fotbalistilor de la Centrul de copii si juniori

O parte a componentilor echipei Steaua a participat, luni, la stadionul din Bulevardul Ghencea, la deschiderea seriei de evenimente "Stele de Craciun", organizata de gruparea "ros-albastra", in perioada 17-23 decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Prima zi a fost dedicata micilor fotbalisti de la Centrul de copii si juniori. In fata cortului special amenajat in parcarea de la peluza intii si linga pomul de Craciun si-a facut aparitia Mos Craciun, intr-o sanie trasa de doi reni si insotit de doi pitici costumati in spiridusi. Dupa ce i-au cintat Mosului, copiii au fost invitati in cort pentru a-si lua cadourile si pentru alte surprize.
Jucatorii stelisti Cornel Cernea, Cosmin Vitca, Petre Marin, Adrian Neaga, Valentin Badea, Mirel Radoi, Emil Ninu, Marius Croitoru, Eugen Baciu si secundul Massimo Pedrazzini au participat la o sesiune de autografe. Copiii de la FC Steaua s-au inghesuit la autografe si la poze cu jucatorii, dar s-au imbulzit si la cadourile de la Mos Craciun, acesta fiind nevoit in citeva rinduri sa-i ameninte ca pleaca daca nu se face ordine.
Copiii s-au pozat la un poster urias al echipei, in care chipul lui Eugen Baciu era decupat pentru ca doritorii sa se imortalizeze ca facind parte din formatia "ros-albastra". La dispozitia suporterilor s-a aflat si un mic atelier de picturi pe fata, unde Alba ca Zapada reproducea pe chipurile doritorilor stema Stelei sau alte simboluri "ros-albastre".
Dupa un program de colinde cintate de Corul Teologic, a fost aprins bradul de Craciun, inalt de sase metri si avind in virf stema Stelei. Prima zi a evenimentului "Stele de Craciun" s-a incheiat cu un nou recital de colinde.
De marti si pina duminica, programul "Stele de Craciun" este dedicat suporterilor, care vor putea vizita autocarul, terenul si vestiarele, vor primi autografe de la jucatorii stelisti si cadouri de la Mos Craciun. Evenimentul se va incheia duminica, printr-un concert de colinde sustinut de Narcisa Suciu, urmat de un foc de artificii.
Pe perioada desfasurarii evenimentelor, copiii pina in 14 ani care vor vizita Oraselul Copiilor din incinta stadionului vor primi un tichet de tombola pe care, dupa ce il vor completa, il vor pune in urna aflata in cort. In ultima zi a evenimentului, va avea loc extragerea finala si vor fi acordate urmatoarele premii: premiul I - O zi cu Marius Lacatus; premiul II - 5 abonamente pentru returul campionatului; premiul III - 15 pachete promotionale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii