Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii lui Iftodi au cistigat la limita amicalul cu petrolistii

Formatia braileana a spart gheata si a reusit sa cistige la limita, desi a avut numeroase ocazii de gol in repriza a doua, amicalul cu Petrolul Ianca. Prima repriza a fost ceva mai saraca in ocazii si cu toate acestea gazdele ar fi putut sa plece la cabine cu un avantaj de trei - patru goluri daca Petre Radu, Mindroasa sau Necoara ar fi fructificat ocaziile create de colegii lor. Echipa lui Daniel Iftodi au incheiat prima repriza cu un avantaj de un gol gratie reusitei lui Radu din minutul 27, care a finalizat o centrare foarte buna a lui Necoara.
Cu toate ca jucatorul galatean venit in probe la CF Braila de la Botosani, Vasile Popa, a fost eliminat in minutul 50 pentru un fault in calitate de ultim aparator, tot gazdele au fost cele care au condus ostilitatile in teren. In minutul 51 Fisie a trimis mingea in bara portii lui Dragan, iar citeva minute mai tirziu Coman a sutat de la zece metri si portarul petrolist a reusit sa evite in extremis golul.
La rindul lor, petrolistii au fost pentru prima data aproape de egalare in minutul 75 insa Laurentiu Radu a sutat in blocajul format de aparatorii Cf-ului. Elevii lui Iftodi au dominat teritorial pina la finalul jocului insa nu au mai reusit sa marcheze deoarece petrolistii s-au aparat foarte bine. Mai mult, Petrolul ar fi putut sa dea lovitura de gratie in ultimele minute de joc insa Mitrea a avut o interventie foarte buna la sutul plasat al lui Grosu.
Simbata CF Braila va sustine un nou test de verificare adversara fiindu-i Otelul II Galati.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Moroianu, Popa, Rotaru - M. Munteanu, Fisie, Pinzaru, Necoara - Mindroasa, Radu
Au mai evoluat Zagan, Pascu, Stanciu, Neta, Coman, Harabagiu, Constantin.
Petrolul: Dragan - Dobrin, Radulescu, Ionita, Stanciulescu - Serban, Spirea, Costache, Mocanu - Grosu, Zeca
In repriza a doua au mai evoluat Lulea, Popescu si Bratu.
Arbitri: Ionut Smeu - Ionut Vlad si Marius Marchidanu
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii