Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii de la FC National au plecat in Italia pentru un turneu de 12 zile

Jucatorii formatiei FC National au plecat, duminica, spre statiunea italiana Madonna di Campiglio, unde, in perioada 22 ianuarie - 2 februarie, vor efectua un stagiu de pregatire.
Lotul care a efectuat deplasarea in Italia este urmatorul: Eugen Nae, Radostin Stanev, Radoe Milenovici - portari; Cristian Sapunaru, Ersin Mehmedovici, Ciprian Mozacu, Ducu Ninu, Ovidiu Burca, Mihai Panc - fundasi; John Srhoj, Ovidiu Herea, Zeno Bundea, Eugen Riosanu, Roberto Iancu, Abiodun Agunbiade, Mircea Oprea, Hristu Chiacu - mijlocasi; Marian Savu, Petrus Manta, Alin Marcu, Adrian Cimpeanu, Alin Marcu, Flavius Bad, Ryan Griffiths - atacanti.
Jucatorii Michael Thwaite si Daniel Ghindeanu nu au efectuat deplasarea alaturi de echipa in cantonamentul din Italia. Thwaite, care se afla in ultimele sase luni de contract cu gruparea bancara, a refuzat prelungirea acestuia urmind sa evolueze din vara la echipa Wisla Cracovia, in timp ce Ghindeanu este accidentat.
Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, inainte de plecarea spre Italia, ca decizia de a nu-l include pe fundasul Michael Thwaite in lot apartine conducerii. "E decizia presedintelui. Cind am venit aici deja era o situatie dificila. Stiu ca este destul de greu pentru el sa aiba doi coechipieri la echipa mare (n.r. - Srhoj si Griffiths)", a spus Bergodi, care a precizat ca a ales Italia pentru conditiile meteorologice mai bune.
Bergodi a mentionat ca jucatorii sai trebuie sa se pregateasca bine si sa gindeasca pozitiv pentru ca apoi vor veni si rezultatele.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii