Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii de la Atari au avut comportari meritorii la Europenele de go

La editia din acest an a Campionatelor Europene de go, rezervate categoriilor de virsta 12 si respectiv 18 ani, jucatorii braileni de la clubul Atari au avut comportari meritorii.
Cel mai bun rezultat l-a obtinut Alexandru Iacob, locul al noualea la categoria de virsta 12 ani si tot aici, Diana Tugui a reusit sa acumuleze doua puncte, incheind competitia undeva pe la mijlocul clasamentului.
Pentru ca in luna ianuarie a implinit 12 ani, campionul european en titre al acestei categorii de virsta, Theodor Toma, a fost nevoit sa concureze alaturi de sportivii cu virste pina in 18 ani si fireste nivelul valoric a fost altul, iar in conditiile date braileanul a realizat numai 4 puncte din sase si s-a clasat undeva in zona locurilor 20-25. Acelasi numar de puncte l-a obtinut si Andreea Pirvu, in timp ce alti doi jucatori legitimati la Atari, Ruxandra Toma si Raluca Constantinescu au realizat 3 si respectiv 2 puncte.
"Noi cam din doi in doi ani urcam pe podium. Anul trecut, Theodor Toma a cucerit titlul european, acum a facut cunostinta cu elita jucatorilor de go de la categoria de virsta superioara si nu s-a descurcat deloc rau, pentru ca, printre invinsii sai s-au numarat doi jucatori de 2 Dan. La prima lui participare intr-o competitie europeana, Alexandru Iacob a avut o prestatie buna si, daca ar fi reusit sa treaca peste emotiile debutului cred ca putea urca pe podium. El oricum va concura si la anul la aceeasi categorie de virsta si probabil ca alta va fi evolutia lui in 2009", a declarat Iulian Toma, presedintele clubului Atari.
Jucatorii de go din Braila vor participa la sfirsitul acestei luni la un concurs la Tg. Mures, iar in aprilie la etapele Cupei Romaniei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii