Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Joc cu sens unic

In primul meci din cadrul turneului play off, Blazer a avut o evolutie excelenta pe teren propriu in fata ocupantei locului al treilea la finalul returului, Metropolis Bucuresti, iar acest lucru s-a reliefat pina in minutul 25 si pe tabela de marcaj, care arata un scor categoric pentru gazde, 7-0.
In acel moment Blazer a obtinut o lovitura de pedeapsa, corect acordata de arbitrul Ionut Nacu din Roman, bucurestenii au sarit ca arsi, au protestat citeva minute dupa care au hotarit sa paraseasca terenul de joc.
Brigada de arbitri formata din Cristian Ghena si Ionut Nacu a asteptat in teren trei minute, timpul stabilit de regulament in astfel de situatii, insa oaspetii nu au mai iesit de la cabine, iar Ghena a fluierat finalul meciului.
Contactat telefonic, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, Laurentiu Vargatu, a precizat ca in aceasta situatie rezultatul cu care va fi omologata partida este cel inregistrat pe tabela de marcaj in minutul 25.
"Ramine rezultatul din teren. Pentru ca in momentul in care bucurestenii s-au retras de pe teren gazdele aveau deja sapte goluri marcate si nici unul primit, acest rezultat va fi scorul omologat pentru acest joc" a declarat Laurentiu Vargatu.
Partida dintre Blazer si Metropolis s-a derulat intr-un singur sens, catre poarta echipei bucurestene.
Vladescu a scos in minutul 4 mingea de pe linia portii, insa portarul brailean a deschis seria celor sapte goluri, in minutul 8. Constandache a combinat in marginea careului advers cu colegii lui si apoi a sutat cu putere trimitind mingea in vinclul portii aparate de Costea. Bulancea a marcat pentru 2-0, dupa care a urmat o tripla reusita a lui Daniel Buricea. Balta si Bulancea au stabilit rezultatul primei reprize, 7-0, cel care de altfel va fi si scorul final al jocului.
In repriza a doua gazdele au iesit hotarite sa-si mareasca avantajul, insa in primele minute, pina cind oaspetii au decis sa se retraga din teren, elevii lui Nicu Pascu au punctat doar la capitolul spectacol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii