Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jean Padureanu a dat o declaratie la DNA in legatura cu transferarea jucatorilor Sinmartean si Ganea

Patronul Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a dat in fata procurorilor anticoruptie o declaratie in legatura cu transferurile jucatorilor Lucian Sinmirtean si Ioan Viorel Ganea, a declarat, luni, avocatul acestuia, Ion Cazacu, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
In legatura cu transferurile celor doi jucatori de la Gloria Bistrita catre alte cluburi, avocatul lui Jean Padureanu a precizat ca s-au depus anterior toate documentele doveditoare in legatura cu sumele incasate de club pentru fotbalisti.
Jean Padureanu nu a facut nici o declaratie in legatura cu invinuirile ce i se aduc, lasindu-l doar pe avocatul sau sa dea informatii presei.
Presedintele clubului de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a venit, luni dimineata, in jurul orei 10.00, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), insotit de avocatul sau, in legatura cu dosarul privind transferurile de fotbalisti in care sint cercetati mai multi oameni de fotbal.
La intrarea in sediul DNA, Jean Padureanu nu a facut nici o declaratie, precizind ca va da multe informatii la iesirea de la intilnirea cu procurorii.
Tot luni a venit la DNA si aparatorul avocatului Sica Puscoci, Mihail Camarascu, pentru a depune o solicitare procurorului de caz prin care ii cere sa ii puna la dispozitie probele acuzarii in vederea stabilirii apararii.
Mihai Camarascu a declarat, pentru MEDIAFAX, ca pina in prezent procurorul nu i-a prezentat clientului sau nici un material probator, subliniind ca aceasta practica nu corespunde prevederilor din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
Saptamina trecuta s-au prezentat la DNA Mircea Stoenescu, fostul presedinte executiv de la Dinamo, Cristian Borcea, presedintele executiv al FC Dinamo si avocatul Sica Puscoci.
Directia Nationala Anticoruptie a inceput, la 10 ianuarie, urmarirea penala pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani impotriva unor oameni de fotbal, pentru transferurile de jucatori in strainatate.
Oamenii de fotbal vizati de DNA sint Ioan Becali - fost impresar, Victor Becali - impresar, Gheorghe Copos - actionar majoritar FC Rapid Bucuresti, Sica Puscoci - avocat, Mihai Stoica - fost director al clubului de fotbal Otelul Galati, actual presedinte la Unirea Urziceni, Cristian Borcea - presedintele executiv al FC Dinamo, Jean Padureanu - presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Mircea Stoenescu - fost presedinte la Dinamo, Gheorghe Popescu - fost impresar si Gheorghe Netoiu - fost actionar la FC Dinamo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii