Mergi la conţinutul principal

Jandarmii sunt prezenți la Hramul Mănăstirii Măxineni

* forțele de ordine vor avea grijă ca astăzi, în ziua sărbătorii “Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul”, oamenii prezenți la mănăstire să nu fie implicați în incidente neplăcute

 

Eveniment religios, sub protecția jandarmilor! Astăzi, în ziua Sărbătorii “Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul”, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică la Mănăstirea Măxineni, cu prilejul hramului lăcașului. “În zi de mare sărbătoare ortodoxă, Mănăstirea Măxineni, unul dintre cele mai importante repere istorice ale județului Brăila, își sărbătorește ocrotitorul spiritual. Jandarmii vor fi alături de credincioșii sosiți la lăcașul de cult, pentru siguranța acestora, pe timpul desfășurării manifestărilor religioase. La această misiune, vor fi prezente și efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” al județului Brăila”, se arată în comunicatul transmis de la Jandarmeria Brăila.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, jandarmii recomandă pelerinilor să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură; să solicite sprijinul jandarmilor aflați în  proximitate, în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială. Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru a preveni eventualele accidente.

Oamenii sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro