Mergi la conţinutul principal

Jandarmii sunt în acţiune la Biserica Greacă

vineri, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea “Izvorul Tămăduirii”, forţele de ordine vor avea grijă să nu apară incidente

 

În ziua de 21 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura ordinea şi siguranţa publică la Biserica “Buna Vestire” (Biserica Greacă), cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea “Izvorul Tămăduirii”.

În vederea prevenirii oricăror situaţii neplăcute pentru credincioşi, patrule de ordine publică ale Jandarmeriei Brăila se află deja, încă de ieri, la acest lăcaş de cult, urmând ca în zilele următoare jandarmii să fie prezenţi şi pe căile de acces către acesta. Având în vedere numărul mare de credincioşi care participă la această manifestare religioasă, aproximativ 80 de jandarmi vor asigura ordinea publică şi vor monitoriza buna desfăşurare a acestei sărbători.

În dispozitivul Jandarmeriei Brăila, la această misiune se vor afla şi lucrători de la IPJ Brăila, Poliţia Locală, ISU Brăila şi SAJ Brăila.

Pentru evitarea oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii brăileni recomandă cetăţenilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro