Skip to main content

Jandarmii stau cu ochii pe liceeni

Cu ocazia desfasurarii examenului de bacalaureat, pina pe data de 5 iulie, jandarmii braileni vor executa misiuni de ordine publica in zona a sapte centre de testare, intre orele 8.00 -14.00. Fortele de ordine vor fi prezente si in zona a doua centre de evaluare din municipiu, in doua schimburi in intervalele orare 8.00 - 20.00 si 20.00 - 8.00. Scopul acestor actiuni este de a preveni si contracara faptele antisociale si crearea unui climat de ordine si siguranta publica, astfel incit examenul de bacalaureat sa se desfasoare in conditii normale, fara incidente.
In perioada 2 - 4 iulie, efective din cadrul Detasamentului Mobil de Jandarmi vor executa misiuni in zona a 10 centre de desfasurare a examenelor de certificare a competentelor profesionale nivel 1 si 2, in scopul desfasurarii normale a acestor activitati.
Localurile de tip cafe-bar, discotecile precum si zonele aglomerate unde se aduna diverse grupuri de persoane, din mediul rural si urban vor fi de asemenea sub stricta supraveghere a jandarmilor din cadrul Detasamentului Mobil. Acestia vor executa actiuni punctuale in scopul de a preveni savirsirea unor acte de natura sa tulbure ordinea si linistea publica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu