Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii incearca sa-l identifice pe suporterul care a avut un conflict cu selectionerul Piturca

Jandarmii bucuresteni incearca sa il identifice pe suporterul care a avut un conflict cu selectionerul Victor Piturca, vineri, la iesirea de pe stadionul Dinamo.
"Jandarmeria Bucuresti face un apel ca toti participantii la meciurile de fotbal sa sesizeze imediat fortele de ordine cu privire la orice incident ce aduce atingere sigurantei persoanei sau ordinii publice si sa nu reactioneze astfel incit conflictul sa se amplifice", se arata intr-un comunicat al institutiei remis agentiei MEDIAFAX.
Selectionerul Victor Piturca a asistat, vineri, la meciul Dinamo - Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-1, din etapa a XX-a a Ligii I, iar la plecarea de la stadion a avut un mic conflict cu un suporter care i-a reprosat ca il convoaca la echipa nationala pe stelistul Mihaita Nesu.
La plecarea de la stadion, selectionerul, care urcase deja in masina personala, a fost interpelat de un suporter care i-a reprosat convocarea lui Nesu. Piturca s-a dat jos din masina si a avut un schimb de replici cu fanul, intrebindu-l de ce il injura. In cele din urma selectionerul s-a urcat in masina si a plecat, iar suporterii au avut pareri impartite despre acest incident, unii dindu-i dreptate lui Piturca, iar altii fanului.
Piturca a criticat "pasivitatea" oamenilor de ordine care au asistat la incident. "Firesc, n-am mai suportat nici comportamentul acelui huligan, nici, mai ales, pasivitatea totala de care au dat dovada politistii si jandarmii aflati in zona. O pasivitate pe care o consider anormala si, in egala masura, inadmisibila si condamnabila. Nu are importanta (apropo de ceea ce au scris unele ziare) cit cistigi, pentru ca, inainte de toate, esti om. Iar ca orice om, ai pretentia ca oamenii legii sa-si faca datoria si sa te protejeze atunci cind esti supus unor abuzuri, fie ele si doar verbale", a mai precizat selectionerul.
Selectionerul Victor Piturca a facut un apel, luni, pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, la Politie, Jandarmerie si firmele de paza si protectie care actioneaza pe stadioane pentru a evita unele incidente provocate de "derbedei".
Politia Capitalei a precizat ca nu avea cum sa intervina in conflictul de vineri seara, de la iesirea de pe stadionul Dinamo, dintre selectionerul Victor Piturca si un suporter, intrucit asigurarea ordinii publice in apropierea stadioanelor intra in competenta Jandarmeriei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii