Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii fac prezentarea armamentului și tehnicii de luptă actuale, în Parc Monument

* Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila va fi prezent la prima ediție a Expoziției Istorice „Vladislav I”,  organizată de către Primăria Municipiului Brăila, ce se va desfășura în perioada 24 – 26 septembrie în Parcul Monument

 

 

 

 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila va fi prezent la prima ediție a Expoziției Istorice „Vladislav I”,  organizată de către Primăria Municipiului Brăila în colaborare cu instituțiile de cultură locale, ce se va desfășura în perioada 24 – 26 septembrie, în Parcul Monument. „Alături de reprezentanții Muzeului Jandarmeriei Române și cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, vom reuși să dăm viață «dorobanților» (veche denumire pentru jandarmi - n.n.) care vor «patrula» printre cei prezenți la eveniment, iar la unul dintre standurile Jandarmeriei Române (zona corturilor) va fi o expoziție a uniformelor militare din diferite perioade istorice. După această zonă în care vizitatorii vor putea afla istoria Armei noastre, urmează «revenirea» în prezent prin prezentarea armamentului și tehnicii de luptă actuale”, se arată în comunicatul transmis de la Jandarmeria Brăila.

Astfel, pentru finalul «călătoriei în timp», jandarmii au pregătit și un stand de unde brăilenii interesaţi vor putea obține informații despre accederea în Jandarmeria Română.

Mesajul jandarmilor: Vă așteptăm în Parcul Monument!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii