Mergi la conţinutul principal

Jandarmii brăileni au primit în dotare o şalupă: «Drusila 470»

Potrivit Compartimentului Informare - Relaţii Publice din cadrul Jandarmeriei Brăila, "în vederea creşterii eficienţei acţiunilor de prevenire şi combatere a braconajului piscicol, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila a primit în dotare o ambarcaţiune tip "Drusila 470", echipată cu motor Johnson de 50 CP.
"Ca urmare a demersurilor întreprinse de conducerea inspectoratului, ambarcaţiunea a fost transferată de la Jandarmeria Tulcea, iar doi jandarmi din cadrul Detaşamentului Mobil de Intervenţie urmează a fi atestaţi pentru conducerea ambarcaţiunii pe ape navigabile, la Centrul de perfecţionare a personalului navigant Constanţa din cadrul IGPF", a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brăila, plt. mj. Sorin Neftode.
În ultimele două luni, jandarmii brăileni au constatat, pe timpul acţiunilor independente, nu mai puţin de 18 infracţiuni prevăzute de OUG 23 din 05.03.2008 privind pescuitul şi acvacultura. Cele mai dese încălcări ale ordonanţei au fost: "deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial" şi "deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit", a mai precizat sursa citată.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro