Mergi la conţinutul principal

Jandarmii acţionează în “Orăşelul copiilor”

pentru a preveni incidentele neplăcute, jandarmii vor asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării activităţilor specifice din data de 14 decembrie • oamenii legii vor fi prezenţi pe traseu, alături de “Alaiul lui Moş Crăciun”, pe traseul Calea Călăraşilor – Bariera Călăraşilor – Sala Polivalentă – Parcul Monument

 

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila vor însoţi “Alaiul lui Moş Crăciun” care porneşte pe traseu în data de 14 decembrie.

Cu ocazia deschiderii “Orăşelului Copiilor”, jandarmii asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa cetăţenilor care vor participa la această activitate.

Începând cu ora 16.00, jandarmii vor fi în acţiune pe timpul desfăşurării activităţilor care vor începe în Piaţa Independenţei şi vor continua cu “Alaiul lui Moş Crăciun” pe traseul Calea Călăraşilor – Bariera Călăraşilor – Sala Polivalentă – Parcul Monument.

În acest sens, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţa cetăţenilor, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la această activitate să respecte cordonul de jandarmi format pe timpul deplasării de la Piaţa Independenţei la Parcul Monument, pentru a evita accidentele rutiere. Oamenii sunt sfătuiţi să se comporte civilizat, să manifeste calm şi răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, evitând implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, brăilenii trebuie să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi. În plus, ei trebuie să acorde o atenţie deosebită copiilor care îi însoţesc, bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro