Mergi la conţinutul principal

Jandarmi în acțiune la “Zilele Municipiului Brăila”

* până la data de 15 august, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila asigură măsurile de ordine publică și siguranța cetățenilor care participă la evenimentele specifice

 

 

Brăilenii trebuie să petreacă în liniște “Zilele Municipiului Brăila, astfel că jandarmii vor acționa permanent, până în data de 15 august, tocmai pentru a preveni anumite incidente neplăcute.

În această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila asigură măsurile de ordine publică și siguranța cetățenilor. Zilnic, peste 70 de jandarmi brăileni vor fi în stradă, pe timpul desfășurării activităților cultural – artistice care vor avea loc în diferite zone din municipiul Brăila. Jandarmii vor acționa, atât independent cât și în cadrul patrulelor de asigurare a ordinii publice, la Brăila Mall, Parc Monument Grădina Publică, Faleza Dunării, Piața Independenței, strada Mihai Eminescu și pe traseul „Paradei Portului Popular”.

Pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Jandarmeria Brăila face următoarele recomandări:

- persoanele care participă la evenimente să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

- în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau le este tulburată liniștea, cetățenii sunt rugați să solicite sprijin jandarmilor sau prin sistemul unic de urgență 112

- în această perioadă, părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru prevenirea eventualelor accidente.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro