Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In iunie, 33 miliarde lei pentru medicamente gratuite si compensate

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a directionat catre farmaciile cu care se afla in relatii contractuale 33 miliarde lei pentru luna iunie. In aceasta suma sint incluse atit fondurile pentru cele 11 boli cronice licitate, cit si pentru medicamentele gratuite si compensate.
Dr. Mariana Tarachiu, director gerenal al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, ne-a informat ca, pentru hepatite, stari post-transplant, boli psihice, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, poliartrita psoriazica, interventii cardio-vasculare cu protezare, dementa, boala Gaucher, boli oncologice cu tratament adjuvant si accidente vasculare cerebrale, aceste sume ar trebui sa asigure onorarea continua a retetelor, pe tot parcursul lunii, in cele 47 de farmacii aflate in contract cu CJAS, fara ca bolnavii sa se mai imbulzeasca in primele zile.
Pentru celelalte medicamente, gratuite sau compensate, fondurile sint repartizate farmaciilor, astfel incit sa acopere solicitarile o buna parte a lunii, in functie de adresabilitatea unitatilor farmaceutice.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii