Mergi la conţinutul principal

ISU Brăila recrutează viitori pompieri şi specialişti în protecţie civilă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila a început recrutarea candidaţilor pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2014. Astfel, informaţii privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematica şi bibliografia se pot obţine la Biroul Resurse Umane, tel. 0239.611.212, din cadrul inspectoratului sau pe pagina www.isubraila.eu/anunturi.
Pentru arma "pompieri şi protecţie civilă", instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne au scos la concurs 35 de locuri - bărbaţi, dintre care un loc pentru candidaţi de etnie romă, la Academia de Poliţie "Al. I. Cuza", şi 125 de locuri - bărbaţi, dintre care două pentru romi, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, judeţul Prahova. De asemenea, ISU "Dunărea" face recrutări pentru nevoile structurilor MAI la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.
Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior MAI/MApN se primesc de către structurile de resurse umane până pe 2 iunie 2014, iar fişele de înscriere pentru Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti până pe 21 iulie 2014. Înscrierile se fac la sediul ISU "Dunărea" Brăila, B-dul. Dorobanţilor, nr. 468.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro