Mergi la conţinutul principal

ISU Brăila face recrutări pentru viitorii specialişti în intervenţiile la situaţii de urgenţă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila începe activitatea de recrutare a tinerilor care vor să activeze în domeniul specific situaţiilor de urgenţe. Astfel, ISU recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2016. Ministerul Afacerilor Interne recrutează candidaţi pentru arma "pompieri şi protecţie civilă" şi a scos la concurs, pentru sesiunea 2016, 35 de locuri - bărbaţi, dintre care un loc pentru candidaţii de etnie romă, la Academia de Poliţie "Al.I. Cuza - Facultatea de Pompieri. Totodată, sunt puse la bătaie 224 de locuri - bărbaţi, dintre care două pentru candidaţi de etnie romă, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu", din Boldeşti, judeţul Prahova.
Tot la ISU se fac recrutări şi la instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care fac specilizări în domenii neacoperite de şcolile sau facultăţile din subordinea MAI, cum ar fi arma Auto.
"Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale, unde pot candida şi femei. Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematica şi bibliografia se pot obţine la Biroul Resurse Umane, tel. 0239.611.212, int. 27006, din cadrul inspectoratului, sau pe pagina www.isubraila.eu", se arată într-un comunicat de presă semnat de lt. col. Ştefan Stoian, ofiţerul de relaţii publice al ISU "Dunărea" Brăila.
În acelaşi comunicat se precizează că cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior ale MAI şi la instituţiile de învăţământ ale MApN se primesc de către rstructurile de resurse umane până pe 27 mai 2016, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti până pe 29 iulie 2016. Înscrierile se fac la sediul ISU, de pe B-dul Dorobanţilor, nr. 468.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro