Mergi la conţinutul principal

ISU Brăila caută viitori pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila recrutează, în această perioadă, candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2015. Cererile de participare la concursurile de admintere în instituţii de învăţământ superior ale Ministerului Afacerilor Interne şi la instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale se primesc până la data de 29 mai 2015. Pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti se primesc până la data de 7 august 2015. Candidaţii trebuie să se prezinte la sediul ISU "Dunărea", pe Bdul. Dorobanţilor, nr. 468.
Pentru arma "pompieri şi protecţie civilă" s-au scos la concurs, pentru sesiunea 2015, 35 de locuri - bărbaţi, dintre care un loc pentru candidaţi de etnie romă, la Academia de Poliţie "Al. I. Cuza" - Facultatea de Pompieri. La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, judeţul Prahova, au fost scoase la concurs 125 locuri - dintre care două pentru candidaţi de etnie romă. Dintre acestea, 100 de locuri sunt pentru specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă, iar 25 de locuri sunt pentru specialitatea maiştri militari auto.
ISU face recrutări şi pentru nevoile structurilor MAI la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale. Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ ale MApN, unde pot candida şi femei.
Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematică şi bibliografii se pot obţine la Biroul Resurse Umane, tel. 0239/611.212, int. 27006, sau pe pagina www.isubraila.eu/resurse umane.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro