Mergi la conţinutul principal

Isabelle SPA. Epilare dulce

• despre diferențele și avantajele în comparație cu alte tipuri de epilare ne vorbește specialistul în cosmetologie, Cristina Bălan, din Republica Moldova

 

“Epilarea cu pasta de zahăr este procedura de epilare cea mai îndrăgită, iubită și aleasă mereu de majoritatea femeilor. De ce aleg ele această dulce procedură la noi? Iată câteva diferențe și avantaje pe care le are în comparație cu alte tipuri de epilare”, ne-a explicat Cristina Bălan, specialistul în cosmetologie de la salonul Isabelle SPA. Sursa citată continuă:
“Epilarea cu pasta de zah
ăr se aplică la temperatura corpului 36-38 °C, se aplică contrar creșterii firului de păr șI se scoate în direcția creșterii, astfel că riscul ruperii este foarte mic. Se curăță de pe piele cu soluții pe bază de apă și este mai puțin dureroasă. Totodată, epilarea cu pasta de zahăr are risc minim de fire sub piele, scoate firele cu tot cu rădăcină, firele sunt mai moi, mai rare, mai deschise la culoare, nu cauzează iritații sau mâncărime. Foarte importantă este, desigur, și compoziția naturală a pastei de zahăr”. Cristina Bălan oferă în continuare și explicații cu privire la celelalte tipuri de epilare:
“Epilarea cu cear
ă - ceara se aplică la temperatura 40-60 °C, se aplică în direcția creșterii firelor se scoate împotriva creșterii firelor, ceara se scoate de pe piele cu soluții pe bază de ulei.
Epilarea cu epilator - scoate firele în sus astfel c
ă se pot rupe foarte multe fire, este foarte dureros, șI cresc foarte multe fire sub piele.
Epilarea cu lama de ras - nu scoate firele ci tunde de la suprafa
ța pielii, ceea ce duce la întărirea și îngroșarea firelor de păr și procesul se face aproape zilnic, cauzează iritații și/sau mâncărimi puternice.
Epilarea cu crema depilatoare - scoate firele doar la suprafa
ță, compoziția este chimică și toxică, periculoasă pentru zonele sensibile”.

În final, Cristina invită doamnele șI domnișoarele  pentru a se convinge “de această procedură minunată
Adresa salonului Isabelle SPA este str. Mihai Bravu, nr. 85. Programări la tel: 0787453120, 0239621064.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro