Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Irinel Columbeanu: "Nu cred ca o sa ajung sa fac sex cu Monica mea in emisiune"

Reporter: Nea Iri, face lumea misto de matale.

Irinel: Nu ai pus bine intrebarea. Eu as zice ca lumea face misto de ea, atunci cand vorbeste despre relatia mea cu Monica Gabor. Intr-adevar, eu am aproape 50 de ani, iar Monica 18. Da, sint citiva ani diferenta intre noi, dar sint lucruri care ne apropie foarte mult. Iar cind zic ca lumea face misto de ea insasi, ma refer si la barbati, si la femei. Deci barbatii tot incearca sa ma intepe ca mi-am luat gagica tinara, ca nu am eu ce sa-i fac (intelegi tu), ca sta cu mine doar pentru bani. Astia sint nistre frustrati. Au neveste grase acasa, gospodine dintr-alea care daca-ti scapa o palma nu te mai face bine nici un chirurg estetic si le curg balele uitindu-se peste gard, la mine in curte. Si adevarul este ca am curte frumoasa, au ce vedea in ea. De asta tot fac glume de 2 lei la adresa mea. Cine are insa timp sa-i bage in seama pe ei? Si femeile sint la fel. Astea de 30-35 de ani si-ar dori sa aiba un barbat ca mine linga ele. Nu sint eu foarte inalt, poate ca nici nu seman cu Brad Pitt, dar nu-s de lasat. Si nu este vorba numai de bani, pentru ca bani au si ciobanii de la stina, aia care au cite 1.500-2.000 de oi. Este vorba despre un anumit standard de viata, de maniere, de felul in care stii sa faci o femeie fericita. Multe dintre aceste femei s-au saturat de sotii lor care muncesc in schimburi, care put a rachiu ieftin si care nu le-au cumparat in viata lor un parfum, nici macar din clasa medie.

Reporter: Nea Iri, e jenanta emisiunea aia pe care o faci cu Monica.

Irinel: Emisiunea "aia" se numeste "No comment" si nu este jenanta. Domn'e, se uita lumea, facem rating, avem audienta? Atunci ce mai vrei? Cred ca pe oameni ii intereseaza ce facem noi intr-o zi obisnuita. Cum mergem noi doi, eu si Monica, la restaurant, cum vorbim cu chelnerii, cit bacsis lasam, ce discutii purtam la un pahar de vin scump etc. Sint lucruri pe care nu le stie multa lume, iar noi venim in intimpinarea publicului larg, oferindu-i aceste momente neregizate. Probabil ca tu nu ai vazut prea multe emisiuni, din moment ce zici ca este jenant soul facut de noi. Recunosc, am avut si episoade mai slabe, dar stii ca nimeni nu-i perfect. Lucram insa din greu, ne concentram la maxim si cred ca sintem pe drumul cel bun. Poftim, pe viitor avem de gind sa trecem la "next level", adica la un nivel superior, asta ca sa inteleaga si cititorii vostri care nu au atita scoala cita am eu. Iar pentru noi, nivel superior inseamna sa aratam fanilor nostri numerosi cum facem curatenie in casa, cum gatim, adica sa dezvaluim si aspecte senzationale din viata noastra de cuplu.

Reporter: Dar scene horror cand o sa turnati in aceasta emisiune? Altfel spus, cind o sa faceti sex?

Irinel: Stai, stai un pic, ca nu inteleg. Cum adica scene de groaza? Ce vezi tu horror in faptul ca eu as face dragoste cu Monica? E normal sa facem si dragoste, caci viata nu se reduce numai la a merge la cumparaturi, a te plimba cu elicopterul sau a te bronza in Insulele Mali. Nu o sa mergem atit de departe incit sa facem sex, pentru ca nu sintem puslamale. Avem o reputatie de aparat, sintem persoane publice, cu o imagine buna in societate. Ne-am compromite daca am face asa ceva. In plus, ce naiba am putea arata noi publicului?

Reporter: Asta ca sa nu mai zic cite duble ar trebui sa trageti.

Irinel: Ai dreptate, pentru ca sintem foarte pretentiosi. Sintem adevarati profesionisti, nu ne jucam cu carierele noastre. Nu, nu cred ca vom ajunge sa facem sex. La urma-urmei, exista industria porno, iar publicul care apreciaza astfel de filme are de unde alege. Noi vrem sa facem arta, nu bascalie, golanie si dezmat. Nu ne-am instruit atita amar de vreme ca sa aparem goi in fata telespectatorilor. In plus, la noi nu exista tentatia banului. Avem, adica am bani cit China. Timp imi mai trebuie, sa-i cheltui, nu-i asa?

Reporter: A facut bine CNA ca v-a mutat emisiunea dupa ora 22.00.

Irinel: Nu sint de acord cu masura luata de CNA. Dar stii cum este: cind cineva incepe sa aiba succes in Romania, imediat se reped unii sa strice tot. Inteleg ca succesul nostru i-a deranjat pe multi. Inteleg si faptul ca altii nu sint in stare sa faca ce facem noi in aceasta emisiune. Dar nu mi se pare corect sa fim marginalizati, chiar neutralizati as putea spune, intr-o tara ca Romania, care vrea sa se integreze in UE. Vom face contestatie si speram ca dreptatea va fi de partea noastra.

Reporter: Monica se va satura de un mosneag ca tine si, dupa ce va pune niste bani deoparte, isi va lua un armasar. Unul cam ca mine!

Irinel: 'Ai de capul tau, bai! Tu armasar? Habar n-ai ce isi doresc femeile din ziua de azi. Oi fi tu tinar, dar sa nu crezi ca ai vreun as in mineca. In primul rind, Monica mea nu este ca Ana Lesko. Ana era mai zvapaiata, mai independenta. Pe cind Monica este mai mamoasa, adica ii place ca cineva sa aiba grija de ea. Si eu sint acea persoana, a recunoscut si ea lucrul asta de nu stiu cite ori. Poate ca multa lume o sa rida acum, da' o spun la modul cel mai serios: pentru Monica, eu sint barbatul vietii ei. Mi-a zis ca nu are nevoie de altul mai tinar, mai inalt, mai cu ochi albastri sau cu cine stie ce naiba o mai avea. Mi-a spus printre lacrimi ca eu sint barbatul perfect, iar eu o cred. Gata, am plecat, pentru ca i-am promis lu' Monica ca la prinz o iau de la coafor si mergem pina la Roma sa-si mai cumpere niste cosmetice. Mititica, stii cit se bucura cind mergem la cumparaturi? Si eu ma bucur cind ea se bucura! Pa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii