Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionut Mihalcea si Nadia Ilas sint laureatii Cupei LPS

Simbata, in sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal s-a desfasurat un concurs atletic la care au participat 36 de sportivi de la cele doua grupari din Braila, CSM si LPS, obiectivul organizatorilor fiind verificarea actualului stadiu de pregatire al juniorilor II, dar si a celor de la o categorie de virsta mai mica.
La masculin cea mai interesanta proba a fost cea de saritura in lungime, la care practic s-au duelat aceeasi atleti juniori II care se vor lupta cu sanse reale la medalii in 2008. S-a impus, asa cum era de asteptat, campionul de sala en titre, Ionut Mihalcea, cu o saritura care a masurat 6,63 m. Surpriza placuta a reuniunii a constituit-o evolutia lui Alexandru Anton, medaliatul de la juniori III, care a reusit sa realizeze un nou record personal, 6,47 m. Sportivul pregatit de profesorul Mihail Dumitru, Ionut Mihalcea, a cistigat si celelalte doua probe rezervate baietilor, pe cea de 50 m garduri, cu un timp promitator, 6:7 secunde si pe cea de 50 m plat in 5:9 secunde.
Competitia fetelor a fost dominata de Nadia Ilas. La primul ei concurs la junioare II, eleva profesoarei Sica Lazar a cistigat atit proba de 50 m garduri, cu un timp foarte bun, 7:5 secunde, cit si pe cea de 50 m plat. La ambele probe locul al doilea i-a revenit Raisei Matei, cea care avea sa cistige saritura in lungime cu o performanta de 4,60 m.
Primii trei clasati de la fiecare proba au primit premii constind in casete cu cosmetice, diplome, iar Ionut Mihalcea si Nadia Ilas, pentru rezultatele de la saritura in lungime, respectiv proba de 50 m garduri, au primit cite o cupa.
La concurs au participat atleti de la grupele profesorilor Mihail Dumitru, Fanel Ionescu, Lazar Sica, Irina Roata, Nicu Roata, Tasia Popescu si Anilena Anton.
"Sintem foarte multumiti de evolutia tuturor sportivilor pe care i-am nominalizat pentru acest concurs. Obiectivul nostru a fost verificarea juniori II, care ne-au reprezentat cu succes in sezonul trecut cind au obtinut si medalii la nivel national, precum si verificarea juniori III in probele de garduri si pe distantele specifice categoriei de virsta la care vor concura in 2008. Practic se confirma valoarea, Ionut Mihalcea, campionul de sala si vicecampionul in aer liber, la saritura in lungime de anul trecut de la j II, a obtinut un rezultat foarte bun, 6,63 m, care il recomanda ca pretendent la o medalie si anul viitor. Surpriza placuta a fost Alexandru Anton, tot la saritura in lungime care a realizat un nou record personal la primul lui concurs de j II, 6,47 m. Medaliat la juniori III, el are sanse foarte mari sa urce pe podium si la juniori II.
La fete, junioare II a confirmat Nadia Ilas. Ea s-a impus la garduri, cu un rezultat foarte bun 7:5 secunde, dar o evolutie la fel de buna a avut-o si Raisa Matei. Eu sint convins ca ambele atlete se vor lupta cu sanse reale la medalii in sezonul de sala care va urma" a declarat, la finalul reuniunii atletice, profesorul Mihail Dumitru.

Rezultatele tehnice:
- 50 m plat masculin: 1 Ionut Mihalcea, 2 Horia Asmarandei, 3 Ionel Dragomir
- 50 m garduri masculin: 1 Ionut Mihalcea, 2 Ionut Iorga, 3 Constantin Anghel.
- saritura in lungime, masculin: 1 Ionut Mihalcea, 2 Alexandru Anton, 3 Stefan Croitoru.
- 50 m plat feminin: 1 Nadia Ilas, 2 Raisa Matei, 3 Georgiana Mitu.
- 50 m garduri feminin: 1 Nadia Ilas, Raisa Matei, 3 Alina Burlacu.
- saritura in lungime, feminin: 1 Raisa Matei, 2 Nadia Ilas, 3 Georgiana Mitu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii