Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ionel Ivan a condus foarte bine o partida grea si deja ii prevad un viitor frumos in acest arbitraj"

La inceputul acestei luni Biroul Executiv al CCA, a stabilit loturile de arbitri de centru si arbitri asistenti la nivelul Ligii I pentru editia de campionat 2007-2008, iar printre cei nominalizati in prima categorie s-a numarat si braileanul Ionel Ivan.
Arbitrul brailean nu numai ca a fost cooptat in elita arbitrajului romanesc, ci chiar a fost delegat sa conduca unul dintre cele mai grele meciuri ale rundei inaugurale din Liga I, cel din Cring unde s-au intilnit Gloria Buzau, pe care toata suflarea fotbalistica din Romania o considera ca pe o Steaua II si campioana en titre, Dinamo Bucuresti.
Cu toate ca a fost o partida de gradul zero, Ionel Ivan s-a achitat cu brio de sarcinile pe care le-a avut si a dus la bun sfirsit un joc extrem de dificil. El a aratat ca are personalitate si nu s-a lasat influentat de jucatori sau spectatori. Arbitrul brailean a judecat foarte bine faza din minutul 73, cind a considerat ca jucatorul buzoian a simulat si nu a acordat lovitura de la 11 metri.
"Dupa 35 de meciuri arbitrate in Liga a III-a, unul in Liga a II-a a fost desemnat sa conduca cel mai greu meci al rundei si pot spune ca si-a depasit conditia. Este un arbitru de mare perspectiva", a declarat Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri.
Sursa citata a facut apoi si o scurta analiza a prestatiei lui Ivan, scotind in evidenta atit lucrurile bune, cit si unele deficiente care se pot elimina insa foarte repede.
"In primul rind am remarcat curajul de care a dat dovada pe tot parcursul meciului, poate cel mai dificil din prima runda, in opinia mea. Are personalitate, dar mai trebuie sa lucreze la gestica. De asemenea, ar trebui sa se deplaseze mai repede in teren. Concluzia mea dupa acest joc este una singura, Ionel Ivan a condus foarte bine o partida grea si deja ii prevad un viitor frumos in acest arbitraj. El va fi unul dintre cei mai buni arbitri ai tarii", a mai adaugat Laurentiu Vargatu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii