Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionel Ganea urmeaza sa semneze un contract cu Rapid

Atacantul Ionel Ganea urmeaza sa fie legitimat la formatia Rapid imediat dupa ce isi va rezilia contractul cu Dinamo, anunta surse din cadrul gruparii giulestene.
Ionel Ganea, care este si finul principalului actionar al FC Rapid, George Copos, a fost foarte aproape de a semna cu gruparea giulesteana inca de la inceputul sezonului, insa in acel moment clubul demarase deja negocierile pentru achizitionarea altor doi atacanti. In luna octombrie, in momentul in care relatiile dintre Ganea si conducerea clubului Dinamo devenisera tensionate, inclusiv tehnicianul Razvan Lucescu a solicitat conducerii FC Rapid achizitionarea acestuia, dar in cele din urma s-a considerat ca este mai bine ca tranzactia sa fie realizata in pauza competitionala.
Conform surselor citate, atacantul, care este dorit si de FC Arges, va incasa la Rapid un salariu mai mare decit cel de la Dinamo, iar contractul se va intinde pe minim doi ani.
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicoale Badea, a declarat, luni, ca Ionel Ganea a cerut rezilierea contractului valabil pina la sfirsitul sezonului 2006-2007. Badea a afirmat ca deocamdata nu exista un acord al partilor in ceea ce priveste despartirea de atacantul dinamovist, dar a mentionat ca Ganea nu poate fi tinut cu forta la Dinamo.

Ganea: Semnez cu Rapidul dupa ce vine avocatul

Atacantul Ionel Ganea a declarat, marti, la TV Sport Special, ca va semna un contract valabil doi ani si jumatate cu Rapid, dar doar dupa ce va veni avocatul sau.
"Domnul Copos mi-a trimis un contract lung de doi ani si jumatate ca jucator si apoi se prelungeste. Eu semnez, de ce sa nu semnez? Nu semnez saptamina asta. Astept sa vina avocatul", a spus Ganea.
Ionel Ganea a afirmat ca nu regreta transferul la Dinamo. "Nu regret, pentru ca sincer am avut cele mai bune rezultate din cariera mea ca fotbalist. Nu mi-e frica de nici o concurenta", a completat fotbalistul.
Directorul executiv Cristian Borcea considera ca Ionel Ganea se va intoarce la Dinamo. "Cu Ionel Ganea s-a facut tam-tam. El si-a facut datoria fata de Dinamo si Dinamo si-a facut datoria fata de el, dar din cite am vazut din declaratiile lui nu mai poate sa stea, nu mai poate sa reziste. Eu i-am dat acea hirtie de care avea nevoie si ne-am pus de acord sa returneze ceea ce a cheltuit Dinamo cu el, dar va spun sincer ca el va reveni la sentimente mai bune si se va intoarce la Dinamo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii