Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ionel Balcan si-a adjudecat titlul de campion judetean la sah Blitz pe 2006

Simbata, la Sala Polivalenta, s-au desfasurat intrecerile din cadrul Campionatului Judetean de Sah Blitz, competitie care a reunit la start doi candidati maestru, patru jucatori de categoria intii si tot atitia de categoria a doua. Concursul din acest an s-a desfasurat sistem turneu, fiecare sahist avind la dispozitie doar 10 minute la fiecare meci. Locul intii s-a decis in ultima runda, meci in care s-au intilnit cei mai valorosi jucatori, Ionel Balcan si Cristian Dan, care in acel moment aveau 6,5 si respectiv 7 puncte. Victorios a iesit Ionel Balcan, candidat maestru si vicepresedinte al Clubului Orizont 64, acesta fiind cel de al saselea titlu judetean consecutiv la sah Blitz. Urmatoarele doua pozitii au fost ocupate de George Stan si Cristian Dan, ambii cu cite 7 puncte.
La juniori, pe primul loc s-a clasat Daniel Martian, sahist pregatit de Ionel Balcan, dar surpriza turneului a reprezentat-o evolutia foarte buna a jucatorului Dragos Cristache, sportiv in virsta de doar 7 ani, care a obtinut 3 puncte in compania seniorilor. El a reusit chiar o remiza in partida sustinuta in compania campionului judetean de seniori, Ionel Balcan.
"Turneul a fost extrem de echilibrat, dovada fiind faptul ca titlul s-a decis in ultima runda, iar diferenta dintre campionul judetean si celelalte locuri de pe podium a fost de doar jumatate de punct. Sint bucuros ca am cistigat cel de al saselea titlu consecutiv, dar si pentru faptul ca doi dintre reprezentantii de perspectiva ai clubului Orizont 64, Daniel Martian si Dragos Cristache au avut evolutii foarte bune in compania jucatorilor seniori, in conditiile in care timpul de gindire a fost redus" a declarat, la finalul concursului, Ionel Balcan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii