Mergi la conţinutul principal

Invitaţie la o partidă de pescuit cu premii

• pescarii amatori brăileni de toate vârstele au şansa de a se relaxa, sâmbătă, 5 august, la Balta Albina • cei mai norocoşi vor primi premii substanţiale

 

Pentru pescarii amatori de toate vârstele din Brăila urmează o nouă provocare, un concurs de pescuit la Balta Albina, programat sâmbătă, 5 august. Obiectivul principal al competiţiei este apropierea brăilenilor de natură şi reprezintă o alternativă de petrecere a timpului liber. Cei care vor concura se vor relaxa pe malul bălţii din localitatea Albina iar cei mai norocoşi dintre ei vor primi şi premii din partea organizatorilor. La Cupa PSD la pescuit, competiţie devenită deja tradiţională, ajunsă la cea de a VII-a ediţie, cei interesaţi să participe la acest concurs se pot înscrie până vineri, 4 august, ora 20.00, apelând numărul de telefon  0746 782 286. Concurenţii sunt aşteptaţi, sâmbătă dimineaţă, la ora 5.00, în faţa sediului PSD (Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 136). Organizatorii asigură transportul până la locul de desfăşurare a competiţiei.

La concurs este permisă folosirea unei singure undiţe, dotată cu un singur cârlig, iar peştii capturaţi vor putea fi ţinuţi în juvelnic. După tragerea la sorţi a standurilor de pescuit concurenţii au la dispoziţie jumătate de oră ca să se pregătească de concurs. Competiţia organizată de Partidul Social Democrat filiala Brăila, la iniţiativa Tineretului Social Democrat, începe la ora 6.00 şi se desfăşoară pe durata a 3 ore şi 30 de minute.

Nu se percepe taxă de participare dar se oferă premii frumoase.

La ediţia a VII-a a Cupei PSD la pescuit sportiv se acordă tricouri pentru toţi concurenţii, diplome şi premii consistente. Câştigătorul competiţiei va primi o barcă pneumatică, ocupantul locului al doilea se va alege cu un cort, iar cel care se va clasa pe poziţia a treia va fi recompensat cu o lansetă. Vor fi acordate undiţe ca premii de consolare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro