Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Invatatorii si institutorii pot invata sa dezvolte gindirea critica a elevilor

Cadrele didactice din invatamintul primar se pot inscrie, pina pe 10 mai, la cursul "Strategii de invatare activa pentru dezvoltarea gindirii critice", care va incepe pe 19 mai, la Bucuresti. Cei interesati pot urma cursul si la distanta, organizatorul, Centrul Educatia 2000^ asigurind formatori in acest sens. Timp de 100 de ore, cursantii vor invata despre: Gindirea critica si invatarea eficienta, Arta de a pune intrebari esentiale, Invatarea activa, Invatarea impreuna cu sau prin ceilalti, Cum se comunica eficient in scris?, Documentul oficial in practica la clasa, De la proiect la exersare ghidata si Evaluarea formativa in contextul invatarii active.
Cursul este acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii - Centrul National de Formare a Personalului din Invatamintul Preuniversitar. Pretul acestuia este de 120 euro de persoana, in lei la cursul BNR al zilei efectuarii platii. Plata se poate face la sediul Centrului Educatia 2000^ sau intr-un cont la banca ABN AMRO Bucuresti. Organizatorii ofera si posibilitatea platii in rate.
Inscrierile se pot face prin e-mail sau fax 021/2120779 si trebuie trimise mai multe documente: o recomandare din partea institutiei in care activeaza cadrul didactic, o copie dupa ultima diploma obtinuta, un Curriculum Vitae si o copie a ordinului de plata care sa ateste achitarea taxei de curs.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii