Skip to main content

Inundatiile din Marea Britanie vor determina costuri de 4,12 miliarde de dolari pentru asiguratori

Companiile de asigurari din Marea Britanie vor primi solicitari pentru acordarea unor despagubiri de peste doua miliarde de lire sterline (4,12 miliarde de dolari), dupa inundatiile produse in ultimele zile in centrul, nordul si sudul Angliei, transmite Reuters.
Cheltuielile de asigurari deteminate de inundarea completa a comitatelor Oxfordshire, Worcestershire, Warwickshire si Gloucestershire se vor plasa, probabil, la mai multe sute de milioane de lire, a declarat un purtator de cuvint al Asociatiei Asiguratorilor Britanici.
"Am putea inregistra solicitari pentru despagubiri de peste doua miliarde de lire", a afirmat reprezentatul companiilor de asigurari.
Valoarea prognozata depaseste costurile de 1,5 miliarde de lire estimate pentru inundatiile produse in luna iunie, in centrul si nordul Angliei.
Inundatiile, care au afectat mii de case si firme, au provocat pagube cel putin la fel de mari precum precipitatiile din anul 1990, cind costurile aferente inregistrate de asiguratori au depasit doua miliarde de lire.
Pe de alta parte, prognozele meteorologice indica ploi puternice pentru luni, iar nivelele apelor fluviului Tamisa si cele ale riului Severn ar putea depasi cotele obisnuite, afectind mii de proprietati.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu