Mergi la conţinutul principal

Intră în vigoare Noul Mers al Trenurilor

CFR Călători anunţă că din acest weekend, mai precis duminică, 14 decembrie, intră în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor, care va fi valabil până la 12 decembrie 2015. După cum a explicat compania, oferta de transport feroviar de pasageri a fost adaptată la cerinţele pieţei de călători, atât prin optimizarea orariilor şi a capacităţii de transport, cât şi prin asigurarea condiţiilor minime pe categorii de trenuri. De exemplu, în această iarnă, după suplimentările capacităţii de transport din perioada Sărbătorilor de iarnă, vor fi introduse Trenurile Zăpezii, către cele mai căutate destinaţii turistice montane din ţară. "În plus, prin această ofertă, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, se va acorda 25% reducere de preţ la bilete. Reducerea se va aplica la trenurile care vor circula de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenuri InterRegio care au ca punct de plecare sau destinaţie: una din staţiile feroviare de pe ruta Sinaia - Braşov; gara Vatra Dornei Băi; gara Petroşani", mai precizează compania.
Aşa cum v-am obişnuit, şi în acest an cotidianul "Obiectiv Vocea Brăilei" vă prezintă noul mers al trenurilor, aşa cum l-a comunicat CFR Călători, pentru staţiile Brăila, Barboşi, Făurei şi Galaţi. În ediţia de astăzi vă prezentăm tabloul de garare trenuri în staţia Brăila (plecări - garări - sosiri), urmând ca, în ediţiile viitoare, să publicăm şi pentru celelalte staţii CFR menţionate anterior.
Revenind la Staţia CFR Brăila, tabloul care va intra în vigoare de duminică, 14 decembrie, cuprinde 18 trenuri (inclusiv cele cu caracter facultativ) de rang Regio - în general pe relaţia Galaţi - Făurei şi Galaţi Buzău şi retur, plus 14 de rang InterRegio pe relaţiile Galaţi - Bucureşti Nord, Galaţi - Braşov, Galaţi - Constanţa şi, mai nou, Constanţa - Iaşi.

CFR Călători a comunicat că va menţine ofertele comerciale prin care acordă reduceri la transportul feroviar atât intern cât şi în cel internaţional. Distribuţia de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, staţii şi agenţii, automate de vânzare.

Pentru cei interesaţi, broşura "Mersul Trenurilor de Călători 2014 -2015" va putea fi achiziţionată din principalele staţii şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară, la preţul de 13 lei. Deoarece conţinutul poate fi updatat, CFR îndeamnă totuşi călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR, sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro .

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro