Mergi la conţinutul principal

Intervenție masivă. Sute de persoane legitimate și autovehicule oprite pentru control

* la sfârșit de săptămână, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violență *  peste 300 de persoane au fost legitimate și aproape 200 de vehicule oprite pentru control * polițiștii au aplicat 330 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 124.260 lei, atât persoanelor acuzate de fapte violente, dar și conducătorilor auto

 

Peste 300 de persoane au fost legitimate și aproape 200 de vehicule au fost oprite pentru control. Raziile de week-end s-au soldat cu amenzi de peste 120.000 lei aplicate indivizilor acuzați de comiterea unor fapte violente, dar și conducătorilor auto care au ignorat prevederile legale pe linie rutieră.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, în perioada 15 - 17 aprilie, polițiștii brăileni sprijiniți de jandarmi au acționat în municipiu și pe raza județului pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. “Au fost organizate și desfășurate 42 de acțiuni și s-a intervenit la 117 evenimente, 100 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 330 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 124.260 de lei. Totodată, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii IPJ Brăila.

 

Peste 300 de persoane legitimate

Sâmbătă și duminică, polițiștii au fost în acțiune. În data de 16 și 17 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila, Secției 1 Poliție Rurală Brăila și Poliției Orașului Ianca au desfășurat pe raza de competență acțiuni pentru menținerea ordinii și siguranței publice în scopul prevenirii și combaterii faptelor privind criminalitatea stradală și a celor săvârșite cu violență. “În urma activităților, au fost legitimate peste 300 de persoane, verificate 32 de societăți comerciale și controlate 192 de vehicule. Polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 12.760 de lei și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare”, au arătat polițiștii.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro