Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Intersectia Centura - Sos. Focsani a intrat in normalitate

Incepind de ieri, soferii care circula pe Drumul European 87 (Soseaua de Centura) au prioritate la intersectia cu Drumul National 23 (Sos. Focsani), iar la rascrucea respectiva a fost amplasat un echipaj de la Politia Rutiera, pentru a preveni eventualele accidente comise de vreun brailean obisnuit cu vechea semnalizare.
In jurul prinzului, desi pe Sos. Focsani se montasera niste indicatoare imense cu "Stop", precum si indicatoare cu "Intersectie cu un drum cu prioritate", soferii treceau cu vederea si accelerau, convinsi ca ei sint cei care au prioritate, ca pina ieri. Pentru inceput, scms. Dumitru Budes, seful Serviciului Politiei Rutiere, si scms. Bogdan Zotoi, seful Biroului Circulatie - care au supravegheat lucrarile de amplasare a indicatoarelor -, au oprit soferii neatenti si i-au avertizat, insa incepind de astazi, vinovatii vor fi amendati.
"Am trecut aseara si aveam prioritate, de aceea am intrat in intersectie in viteza", sau "Trec pe aici de ani de zile si am accelerat, stiind ca cei de pe Centura trebuie sa opreasca" s-au scuzat citiva soferi imprudenti, care n-au observat ditamai indicatorul "Stop".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii