Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interlopul turmentat la volan a fost arestat

Mitica Mihai (32 ani), membrul gruparii interlope din Chercea, eliberat din puscarie in urma cu 5 zile, a ajuns din nou dupa zabrele, ieri, pentru ca a condus o masina beat si fara permis si a fugit de echipajul Politiei.
Dupa cum va informam in editia de ieri a cotidianului nostru, recidivistul Mitica Mihai a fost prins miercuri, in jurul orei prinzului, de agentii de circulatie, pilotind autoturismul "Dacia 1310" nr. BR-03-NER, pe Calea Calarasilor, in apropiere de Bariera. Mihai a refuzat sa opreasca la semnalul oamenilor legii, iar cind a fost capturat si-a declinat o identitate falsa si a refuzat sa sufle in dispozitivul etilotest.
"Conducatorul auto a fost imobilizat de luptatorii de la Detasamentul de Politie pentru Interventii Rapide si a fost escortat la spital, unde i s-au recoltat probe de singe. Teste de laborator au demonstrat ca respectivul avea o imbibatie etilica de 1,20 la mie in singe", ne-a precizat subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere.
Apropiatul lui "Piciu'" a fost "potcovit" cu dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice, precum si pentru ca a refuzat initial recoltarea de probe si a oferit date false privind identitatea. Miercuri, el a fost retinut in arestul IPJ pe baza de ordonanta, iar ieri, a fost prezentat Judecatoriei, care a emis pe numele interlopului un mandat de arestare preventiva, pentru primele 29 de zile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii