Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Interlopul turmentat la volan a fost arestat

Mitica Mihai (32 ani), membrul gruparii interlope din Chercea, eliberat din puscarie in urma cu 5 zile, a ajuns din nou dupa zabrele, ieri, pentru ca a condus o masina beat si fara permis si a fugit de echipajul Politiei.
Dupa cum va informam in editia de ieri a cotidianului nostru, recidivistul Mitica Mihai a fost prins miercuri, in jurul orei prinzului, de agentii de circulatie, pilotind autoturismul "Dacia 1310" nr. BR-03-NER, pe Calea Calarasilor, in apropiere de Bariera. Mihai a refuzat sa opreasca la semnalul oamenilor legii, iar cind a fost capturat si-a declinat o identitate falsa si a refuzat sa sufle in dispozitivul etilotest.
"Conducatorul auto a fost imobilizat de luptatorii de la Detasamentul de Politie pentru Interventii Rapide si a fost escortat la spital, unde i s-au recoltat probe de singe. Teste de laborator au demonstrat ca respectivul avea o imbibatie etilica de 1,20 la mie in singe", ne-a precizat subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere.
Apropiatul lui "Piciu'" a fost "potcovit" cu dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice, precum si pentru ca a refuzat initial recoltarea de probe si a oferit date false privind identitatea. Miercuri, el a fost retinut in arestul IPJ pe baza de ordonanta, iar ieri, a fost prezentat Judecatoriei, care a emis pe numele interlopului un mandat de arestare preventiva, pentru primele 29 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii