Mergi la conţinutul principal

Instalaţii de fitness în parcurile Brăilei

• deja, echipamentele au fost montate în trei zone: Parcul Monument, ANL Brăiliţa şi Grădina Mare • ideea pare să fie pe placul brăilenilor, care deja s-au pozat “la lucru”, pe aparatele de fitness din Monument, chiar dacă amenajarea spaţiului încă nu este finalizată • costul total al lucrărilor se ridică la circa 200.000 lei, iar constructor este o firmă din Bucureşti, singura care s-a înscris la licitaţie după mai multe tentative ale Primăriei de a încredinţa acest contract • pentru anul viitor, municipalitatea intenţionează să facă mai multe investiţii de acest gen

 

După nu mai puţin de 9 licitaţii la care nu s-a prezentat nicio firmă interesată, în sfârşit, s-a adjudecat contractul de reabilitare a trei parcuri de joacă din Brăila, la pachet cu montarea câtorva instalaţii pentru fitness în aer liber. La ultima licitaţie a participat firma “City Player” din Bucureşti, care şi-a adjudecat lucrarea, pentru valoarea de 200.000 lei. Aceasta are termen de trei săptămâni să reabiliteze parcul de joacă din Grădina Mare, lângă care este prevăzută şi montarea a trei echipamente de fitness. În cadrul aceluiaşi contract va fi realizată, în Parcul Monument, o zonă de fitness, cu cinci aparate, dintre care unul multifuncţional, cu trei echipamente ce pot funcţiona simultan. Toate acestea se vor afla lângă locul de joacă deja existent în Monument. În fine, cel de-al treilea obiectiv constă în amenajarea unui părculeţ de joacă nou, în zona cartierului ANL Brăiliţa, care, pe lângă leagăne, tobogane şi alte instalaţii destinate copiilor, va avea şi trei echipamente de fitness pentru adulţi.

Lucrările au început săptămâna trecută şi se află deja într-un stadiu destul de avansat, în toate cele trei locuri avute în vedere. Echipamentele de fitness au fost montate, cel puţin în Parcul Monument, unde chiar au fost folosite zilele trecute, de câteva persoane care au postat ulterior fotografii pe reţelele de socializare.

Primarul Marian Dragomir ne-a informat că, săptămâna viitoare, se va turna şi suprafaţa de tartan - un plastic cauciucat - pe care vor sta toate aceste echipamente, atât cele de fitness cât şi cele de joacă, astfel încât utilizatorii să fie protejaţi de eventualele căzături.

Edilul şef ne-a mai declarat că, pentru anul viitor, sunt prevăzute investiţii similare în mai multe parcuri de joacă existente pe raza municipiului. Pentru ca lucrările să se realizeze efectiv este nevoie, însă, ca firmele specializate să se prezinte la licitaţii, pentru a nu se mai întâmpla ca în cazul celor trei parcuri amenajate în prezent, care ar fi trebuit să intre în lucru încă din toamna anului trecut, însă nu s-a putut din cauză că nu s-a înscris nicio firmă, iar licitaţiile s-au tot amânat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro