Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inscrieri pentru locuri de munca in Spania

Pentru ca exista numeroase solicitari de locuri de munca pentru strainatate, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va desfasura, pe tot parcursul lunii februarie, o actiune de inscriere in banca de date a celor care doresc sa lucreze In Spania, In domeniul agricol. Aceasta se adreseaza femeilor cu virsta cuprinsa Intre 20 si 40 ani si se va desfasura la sediul de pe str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti, In intervalul orar 09.00-16.00.
La inscriere, solicitantii vor aduce urmatoarele documente: copie BI/CI; copie pasaport cu valabilitate de minim 6 luni; fisa personala (tipizat O.M.F.M); C.V. In limba romana (tipizat O.M.F.M.); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitanta este clinic sanatoasa; cazierul judiciar In original care sa ateste ca nu are antecedente penale (valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori pe care Ii are In Intretinere; documente care sa ateste experienta In agricultura si 2 fotografii tip pasaport.
Precizam ca vor fi acceptate numai dosarele In care se prezinta toate documentele specificate mai sus, dosarul depus constituind primul pas In procesul de recrutare si plasare a fortei de munca In strainatate. Persoanele care se Inscriu In banca de date a Oficiului vor beneficia de Instiintari, In vederea participarii la selectiile organizate de OMFM, in perioada imediat urmatoare. Mentionam ca institutia nu percepe nici un fel de taxe si comisioane.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii