Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inscrieri pentru formarea de specialisti pentru evaluarea manualelor scolare

Consiliul National pentru Evaluarea si Difuzarea Manualelor (CNEDM) demareaza o actiune de formare a specialistilor pentru evaluarea manualelor scolare in vederea cresterii calitatii activitatii de evaluare a manualelor. Se urmareste formarea de experti evaluatori permanentizati.
Se pot inscrie invatatori, profesori de gimnaziu si liceu, la toate specializarile la care se editeaza manuale si care doresc sa desfasoare o astfel de activitate. Acestia trebuie sa aiba cel putin gradul II, preocupari constante in aplicarea creativa la clasa a manualelor in spiritul noilor programe scolare, iar activitatea lor, prezentata, sa ii recomande si sa le sustina intentia. Persoanele respective nu trebuie sa fie autori de manuale sau in familiile lor sa nu existe interes economic pentru vreo editura.
Cei interesati trebuie sa trimita o scrisoare de intentie catre CNEDM in care sa fie inscrise explicit datele personale, datele pentru contact, adresa de e-mail, si motivul pentru care doreste sa activeze ca expert evaluator. Adresa CNEDM este: B-dul Hristo Botev nr. 17, sector 3, cod 030233 Bucuresti. Actele mentionate trebuie trimise si prin e-mail, concomitent, la adresele: "cnedm_asistent@yahoo.com"
si "cnedm_manuale@yahoo.com".
Organizatorii cursurilor, ce se vor desfasura in ianuarie, februarie, aprilie si iulie 2006 doresc sa obtina de la cadrele didactice si aprecieri, propuneri pentru organizarea si desfasurarea activitatii de formare si pentru aplicarea corecta a criteriilor de evaluare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii