Skip to main content

Inotatorii si atletii braileni au fost recompensati de conducerea CSM-ului

Sportivii care au reprezentat CSM-ul in aceasta luna in competitiile nationale si internationale si-au primit recompensele. Au fost premiati inotatorii care au obtinut rezultate notabile la Campionatele Nationale de natatie pentru seniori si juniori I, Maria Iancu, Sabina Sloata, Alin Artimon, Stefania Ion, Catalin Nistor, precum si cei care au participat la nationalele de juniori II, Iancu, Sloata, Artimon, Bogdan Constantinescu, Ionut Stoian si Catalin Carsote. De asemenea le-au fost oferite doua premii speciale inotatorilor Dragos Chirila si Ionut Terchila.
Nu au fost uitati atletii care au participat la europenele de atletism pentru juniori, Anamaria Ionita si Ramona Anghelas.
"Conform hotaririi de Guvern 484 din 12 mai 2003 noi in stimulam cu premii in bani pe sportivii care obtin rezultate bune si foarte bune. Sint sume modeste si totusi mobilizatoare pentru niste sportivi de virsta lor" a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.

Sabina Sloata si Maria Iancu au intrat pe fagasul performantei

Prezenta la aceasta festivitate, antrenoarea emerita Laura Sachelarie a precizat: "Cu sprijinul CSM-ului sportivele de perspectiva, Iancu si Sloata, au avut sansa de a participa la nationalele de seniori alaturi de componentii lotului olimpic ai Romaniei, un lucru extrem de benefic pentru ele. Dupa cum se stie marea performanta nu are virsta, primeaza doar valoarea. Am vrut sa se acomodeze cu marile competitii interne si cred ca s-au descurcat onorabil. Mai au destul timp sa confirme. Ele abia peste trei ani vor avea obiective de realizat pe plan international".
Sursa citata s-a declarat multumita de faptul ca cele doua inotatoare brailene pe care le pregateste s-au numarat printre protagonistele ultimelor doua campionate.
Sabina Sloata a reusit marea performanta de a obtine medalia de broz la 200 m bras, in concursul seniorilor si argint la juniori.Cu acest prilej ea si-a imbunatatit cu doua secunde propria performanta la acest stil, 2:46:38 minute. La 100 m bras s-a clasat pe locul al treilea la juniori II si pe al patrulea la seniori.
Maria Iancu a cucerit medalia de aur la 400 m mixt la juniori cu timpul de 5:25:36 minute, performanta care a clasat-o pe locul al patrulea in clasamentul seniorilor la aceasta proba. Desi este junioara II, Iancu a mai obtinut trei clasari pe locul al patrulea in concursul seniorilor, in probele de 200, 400 si 800 m liber.

"Puteam sa prind podiumul" este de parere Ramona Anghelas

La editia din acest an a Campionatelor Europene de atletism pentru juniori, la locul al patrulea, din 46 de tari participante otinut de Romania in clasamentul pe natiuni un aport l-au adus si sportivele brailene, Anamaria Ionita si Ramona Anghelas. Ambele puteau obtine rezultate mai bune daca aveau un dram de noroc.
"Ne-am clasat pe locul al saselea cu stafeta 4x400 m plat, dar puteam sa terminam cursa pe un loc mult mai bun, tinind cont de faptul ca dupa primele doua schimburi eram pe pozitia a treia" a tinut sa precizeze Anamaria Ionita.
Dupa rezultatele obtinute in sezonul intern, Ramona Anghelas pleca cu sanse reale pentru podium la aruncarea sulitei insa o criza de sciatica a scos-o din cartile luptei pentru medalii.
"Problemele au inceput chiar in ziua calificarilor, cind, din cauza ploii concursul s-a aminat cu trei ore, perioada pe care am petrecut-o in vestiar alaturi de celelalte competitoare. M-am calificat pentru finala de pe pozitia a opta insa din cauza ploii, care a cazut necontenit am avut probleme de sanatate. Daca eram in plenitudinea fortelor cred ca puteam sa cuceresc medalia de bronz", a fost de parere Ramona Anghelas.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu