Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inotatorii braileni sint in grafic

Vineri, la Pitesti, s-a desfasurat prima reuniune a Campionatelor Nationale de poliatlon pentru copii de 11-13 ani, o competitie la care au luat startul si 19 inotatori ai Liceului cu Program Sportiv din Braila. Nu toti insa au avut ca obiective medalii, ci doar imbunatatirea propiilor timpi.
Campionii nationali en titre, Octavian Ciocan si Alexandra Iancu au pornit cu dreptul, la fel si colega lor mai tinara, Monica Matache.
In prima zi a competitiei, in reuniunea de dimineata, Monica Matache s-a clasat pe primul loc la 100 m liber, loc ocupat si in reuniunea de dupa amiaza, la finalul probei de 50 m bras.
Alexandra Iancu s-a clasat a doua la 100 m spate si 100 m liber, iar Octavian Ciocan pe locul al treilea la 100 m spate si pe prima pozitie la 100 m liber.
In aceeasi zi, stafeta 4 x 100 m mixt fete, in componenta Andreea Cojocaru, Sabina Sloata, Alexandra Iancu, Diana Dinu, s-a clasat pe primul loc.
Simbata dimineata, rezultatele au fost foarte bune, inotatorii braileni reusind sa obtina patru locuri intii, prin Monica Matache la 50 m spate, Octavian Ciocan la 200 m liber, Alexandra Iancu in proba similara a fetelor si Sabina Sloata la 100 m bras si un loc doi, prin A. Iancu la 100 m bras.
In reuniunea de dupa-amiaza, Monica Matache a obtinut cel de-al patrulea loc intii, in proba de 50 m liber, fapt ce o detasa deja in campioana nationala. Colegii ei, Octavian Ciocan si Alexandra Iancu, au ocupat locurile doi si trei in proba de 50 m liber.
Pe locul al treilea s-a clasat stafeta 4 x 100 m mixt baieti, formata din Octavian Ciocan, Razvan Calu, Alexandru Stroe si Rares Draghita.
"Eu sint foarte multumita de rezultatele obtinute de liderii delegatiei noastre si sper ca la finalul competitiei sa ne situam in grafic. Ultima zi, duminica, este cea care va stabili ierarhiile finale in acest an si implicit medaliatii, iar noi avem toate motivele sa fim optimisti", declara antrenoarea Marinela Gogoasa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii