Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inotatorii braileni pleaca, astazi, spre Hunedoara pentru a participa la nationalele de natatie in bazin scurt

In cea de a doua jumatate a acestei saptamini la Hunedoara se vor desfasura Campionatele Nationale de Natatie Open in bazin scurt, competitie la care vor participa cei mai valorosi inotatori romani ai momentului.
Clubul Sportiv Municipal din Braila va fi reprezentat la aceasta editie de un inotator senior, Catalin Nistor si de alti zece sportivi cu dubla legitimare, LPS-CSM si anume Dragos Chirila, Stefania Ion de la grupa antrenoarei emerite Gabriela Stoicescu Clinciu, Cosmin Ochirosi, Razvan Lupu, Florentin Rosu, Angelo Belciugan, Alexandru Nastasescu si Victor Ermalai toti antrenati de profesorul Tudorel Smeu, Daniel Dobrea de la grupa profesorului Cristian Draghita si Victor Teodor de la grupa profesorului Lucian Teodor.
"Componentii Centrului Olimpic de la Braila, Razvan Lupu si Florentin Rosu, aflati la penultimul lor concurs ca juniori trebuie sa se bata pentru titlurile de campioni la aceasta categorie de virsta. Ceilalti inotatori braileni, pe linga imbunatatirea propriilor performante, trebuie sa se lupte la rindul lor si pentru medalii" a declarat profesorul Tudorel Smeu.
In afara de sportivii mentionati la Hunedoara vor fi prezenti alti doi inotatori braileni foarte valorosi, Valentin Preda care va reprezenta CSM-ul din Pitesti si Roxana Samoila sportiva cu dubla legitimare LPS Braila - CSM Pitesti. Valentin Preda a traversat Oceanul pentru a fi prezent la aceasta competitie, sportivul brailean fiind student in anul al doilea la Universitatea din Luisville.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii